Ana SayfaBanka İş İlanlarıİş Bankası, Müfettiş Yardımcı Alımları Yapacak! Başvuru için Son 1 Hafta!

İş Bankası, Müfettiş Yardımcı Alımları Yapacak! Başvuru için Son 1 Hafta!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye İş Bankası, bilgi teknolojilerinin denetimleri için banka personel alımları yapacak.

Müfettiş Yardımcısı alımları yapacağını duyuran Türkiye İş Bankası, banka iş başvurusu yapacak adayları bankanın bilgi sistemleri ve bankacılık süreçlerinin, Genel Müdürlük bölümlerinin, hem yurt içi hem de yurt dışı şubelerinin yönetiminin kontrol ettiği iştiraki olan kuruşlarının ve bilgi teknolojilerinin denetimlerinde görevlendirecektir.

Türkiye İş Bankası Müfettiş Yardımcısı Alımları Şartları

Yayımlanan banka iş ilanı kapsamında sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan adayların başvuru yapmasını isteyen İş Bankası, tüm adayların İngilizce, Almanca ya da Fransızca dillerinden birini çok iyi biliyor olmalarını istemektedir.

Banka iş başvurusu yapan adaylardan şartları taşıyanlar sınava davet edilecektir. Yazılı sınavın yapılacağı gün itibariyle adayların 30 yaş ve altında olmaları yani 12.05.1988 ve sonraki yıllarda doğmuş olmaları istenmektedir. Söz konusu banka personel alımları kapsamında erkek adayların askerlik görevlerini yapmış ya da en az 1 sene tecil ettirmiş olmaları istenip, tüm adayların üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren fakültelerinden mezun olmaları istenmektedir.

Banka iş başvurusu yapacak adayların önceki dönemlerde Türkiye İş Bankası sınavlarına katılmamış ya da katılmışlarsa başarısız olmamış olmaları istenmektedir. Tüm adayların sağlık durumlarının hem seyahat etmeye hem de çalışmaya elverişli olması, kamu haklarından yoksun olmaları, resmi dairelerde, kurum veya kuruluşlarda mecburi hizmet sorumluluklarının olmaması istenmektedir.

Banka Personel Alımları için Son Başvuru Ne Zaman?

Bankanın duyurduğu iş ilanı için son başvuru tarihi 30 Nisan Pazartesidir. Bu tarihten sonra şartlara uygun olan adaylar belirlenip, takibinde de sınava davet edileceklerdir.

Banka Sınavları Ne Zaman ve Nerde?

Türkiye İş Bankası sınavının ilk aşaması 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü olacaktır. Sınav davet ve duyuruları 7 Mayıs 2018 Pazartesi günü açıklanacaktır.

Sınav 3 aşamadan olacaktır. Bunlar; Mesleki Bilgi Sınavı, Mesleki Kişilik Envanteri, Mülakat.

Türkiye İş Bankası tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.isbank.com.tr/TR/hakkimizda/insan-kaynaklari/acik-pozisyonlar/Documents/Mufettis_ise_Alim_Brosuru_2018_Mayis.pdf
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.