Ana SayfaBanka İş İlanlarıICBC Turkey Perakende Satış Yönetmeni ve Yardımcısı Alımları Yapacak!

ICBC Turkey Perakende Satış Yönetmeni ve Yardımcısı Alımları Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

ICBC Turkey, Perakende Bankacılık Satış Birimi’nde görevlendirmek üzere tecrübeli banka personeli alımı gerçekleştirecek.

ICBC Turkey banka iş ilanı yayınladı. Banka tarafından yayımlanan iş ilanında başvuru yapacak olan adayların ICBC Turkey Bank Perakende Bankacılık Satış Birimi’nde Yönetmen Yardımcısı ve Yönetmen kadrolarında istihdam edileceğini belirtiliyor.

ICBC Turkey Banka Personeli Alım Şartları

ICBC Turkey Bank, bahsi geçen kadro için istihdam edilecek adayların en  az dört yıllık tecrübe sahibi olmasına önem veriyor. Adayların üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun olmalarını önemseyen banka, tecrübe olarak da perakende bankacılık tecrübesini önemsiyor.

İş başvurusunda bulunacak olan adayların ikna edici iletişim yeteneğine sahip olmasına önem veren ICBC Turkey Bank, çözüm ve hedef odaklı olarak çalışmalarına devam edebilecek adayların banka iş başvurusu yapmalarını önemsiyor. Bankacı adaylarının kendisini ifade yeteneklerinin ve iletişim yeteneklerinin güçlü olmasının da önemsendiğini belirten ICBC Turkey Bank, adayların iyi derecede hem yazılı, hem de sözlü İngilizce bilgisine sahip olmasına önem veriyor.

ICBC Turkey Bank, işe alım aşamasında SEGEM Belgesi ve BES Sertifikası sahibi olan adayların bir adım ön planda tutulacağını belirtiyor.

ICBC Turkey Bank İş ve İş Başvurusu Detayları

Dünya’nın en büyük bireysel ve kurumsal müşteri portföyüne sahip olan ICBC’nin Türkiye’deki iştiraki olan ICBC Turkey Bank, mevcut müşterilerinin memnuniyetlerini sağlamak için istihdam edeceği yeni personellerin bankanın misyon ve vizyon ilkeleri ışığında uygun bir şekilde temsil etmelerini talep ediyor. Personellerin sahip oldukları görevleri yerine getirirken bankanın mevzuatına ve genel yönetmeliklere uygun olarak gerçekleştirmelerini talep eden banka, hedef müşteri kitlesine ve pazarlama stratejilerine uygun olarak müşteri ziyaretleri gerçekleştirilmesini talep ediyor.

ICBC Turkey Bank Perakende Bankacılık Satış Birimi’nde Yönetmen Yardımcısı ve Yönetmen kadroları için 23 Nisan 2018 tarihinde güncellenen banka personeli alım ilanına aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla 31 Mayıs 2018 tarihi itibariyle başvuru yapabilirsiniz.

https://www.yenibiris.com/icbc/perakende-bankacilik-yonetmeni-is-ilani/802858
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.