Ana SayfaGündemTürkiye İş Bankası, Elektronik Ticaretteki Pazar Payıyla Lider!

Türkiye İş Bankası, Elektronik Ticaretteki Pazar Payıyla Lider!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bankacılık ve finans alanında hizmet veren Türkiye İş Bankası, 2016’dan bugüne kadar 13 farklı çeşitli ödeme yöntemleriyle Sanal POS üzerinden yurtdışından tahsilat yapılmasına imkan veriyor.

Yurtdışı tahsilat hizmeti için sunduğu Sanal POS ile Türkiye İş Bankası, Finlandiya’dan Verkkopanki (Finnish Online Banking), Brezilya’dan ELO ve Boleto, Çinli dijital cüzdan WeChat Pay ve Avrupa Birliği nezdinde yaygın olarak kullanılan SEPA Direct Debit yöntemlerini de üye işyerlerinin kullanıma sundu.

İş Bankası Elektronik Ticaret Alanında Pazar Payıyla Lider

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, elektronik ticaret alanında yüzde 29’luk Pazar payı ile lider konumda yer aldıklarını, bu alanda üye işyerlerinin ten bir sanal POS entegrasyonuyla yurtdışından en fazla sayıda ödeme yöntemiyle tahsilat yapılmasına imkan sağladıklarını söyledi.

Sınır dışı elektronik ticaretin her geçen gün yükseldiğini söyleyen Sezen, Türk işletmelerinin yurtdışı pazarlara çok daha rahat bir şekilde açılabilmeleri, ulaşımlarının kolay olması için ödeme sistemlerine yatırım yapmayı sürdüreceklerini söyledi. ELO’nun Brezilyalı ve Finlandiyalı kullanıcıların online ödemelerde çok fazla kullandıklarını söyleyen Sezen, Boleto, Verkkopanki ödeme yöntemlerine ek olarak Çin’in dünyaca ünlü dijital cüzdan uygulaması WeChat Pay ve Avrupa Birliği ülkelerinde yaygın kullanıma sahip SEPA Direct Debit yöntemlerini de sanal POS üye işyerlerine sunduklarını, bundan gurur duyduklarını, işletmelerin bugün İş Bankası sanal POS ile uluslararası kartlı sistemler olan JCB, American Express, Visa ve Mastercard haricinde 18 tane daha farklı alternatif ödeme yöntemiyle tahsilat yapabildiklerini, müşterilerin ve gelen talepler göz önünde bulundurularak ilerleyen dönemlerde farklı türlerde ödeme sistemlerini de kullanıma sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.