Ana SayfaKredilerTurizm Haftası’nda Halkbank’tan KOBİ’lere 500.000 TL’ye Kadar Ertelemeli Kredi Kampanyası!

Turizm Haftası’nda Halkbank’tan KOBİ’lere 500.000 TL’ye Kadar Ertelemeli Kredi Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’nin köklü bankaları arasında yer alan Halkbank, Dünya Turizm Haftası’nda KOBİ’lerin yanında oluyor.

Evrensel bankacılığın tüm gereklerini yerine getiren, müşterilerin her zaman yanında olan, bölgenin lider KOBİ bankası olmak için sürekli çalışan Halkbank, üstlendiği sorumluluk ve yüksek görev bilinciyle bankacılık sektöründe ekonomiye destek vermek devam ediyor. Hem müşterilerine hem hissedarlarına hem de çalışanlarına sürekli katma değer yaratmak isteyen Halkbank, bölge ve dünya bankacılığında saygın bir yer edinmek için sürekli çalışıyor.

Halkbank’tan Turizm Sektöründeki KOBİ’lere Özel Kredi Kampanyası!

Tüm dünya genelinde 15 ile 22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftasına özel Halkbank, sektörde faaliyet gösteren KOBİ’lerin yanında oluyor.

Turizm sektöründe hizmet veren KOBİ’ler için aylık yüzde 1,27’den başlayan faiz oranlarıyla kredi desteği veren banka, aynı zamanda avantajlı ödeme planı imkanı sağlıyor.

Düzenlenen kredi kampanyası dahilinde 500 bin Türk Lirasına kadar finansman sağlanıyor. 36 aya varan vade seçenekleri ile hem her ay eşit ödemeli hem de sezon ödemeli ve dönemsel ödemeli imkanlar sağlanıyor. Söz konusu kampanyadan yararlanacak KOBİ’ler aynı zamanda bu krediyi 9 ay ertelemeli ödemeli de alabiliyor.

 Başvurular hem banka şubelerinden hem de internet üzerinden hızlı bir şekilde yapılabiliyor. İnternet üzerinden kredi başvuru yapılması ve onaylanması halinde ise KOBİ’lerin tüm gerekli belgeleri eksiksiz bir şekilde tamamlayarak banka şubelerini ziyaret etmeleri, krediye konu evrakları imzalamaları gerekiyor.

Kampanya için son başvuru tarihi 30 Nisan olup, bu tarihten sonra kampanya sonlandırılacaktır. Bankanın kampanyada değişiklik yapma ya da daha erken sonlandırma yetkisi bulunmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.