Ana SayfaDiğer İş İlanlarıİlkokul Mezunu Sözleşmeli Personel Alımı!

İlkokul Mezunu Sözleşmeli Personel Alımı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü’nde görev yapacak sözleşmeli personel aranıyor.

Devlet Opera ve Balesi Kamu Personel Alımı

İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü’nde görev almak üzere sözleşmeli kamu personel alımı yapılacak. Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubu’nda çalışacak olan yeni personelin görevinin perukacı olduğu da bildirildi. Sözleşmeli kamu personel alımı ile ilgilenen ve başvuru yapmak isteyen adaylarda aranan nitelik ve özellikler de yapılan işe alım duyurusunda ayrıntılı olarak belirtildi. Ayrıca duyuruda yer alan başvurunun nereye ve nasıl yapılacağı hakkındaki bilgiler de haberimizin devamında bulunabilir.

Sözleşmeli Personel Alımı için Gereken Şartlar

Devlet Opera ve Balesi kamu personel alımı başvurusu yapacak olan adayların hangi özelikleri taşıması gerektiği aşağıdadır.

  • Devlet Memurları Kanunu’nun bu konudaki ilgili maddesinde belirtilen koşulları yerine getiriyor olmak
  • İlkokul veya ilköğretim okulu mezunu olmak
  • Daha önce bu meslekte çalıştığını gösteren bir belge ya da ilgili meslek koluna dair örgütlerden alınmış belge. Bu belgelerde en az 3 yıl tecrübeli olduğunun belirtilmesi gerekiyor

Sözleşmeli Kamu Personel Alımı İş Başvurusu

İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü sözleşmeli kamu personel alımı başvurusu yapmak isteyenler 3 kişilik komisyon tarafından incelemeye alınacaktır. Başvuruların kabulü için son tarihin 11 Mayıs 2018 olduğu da detaylar arasında yer almaktadır. Başvurular İzmir Devlet Opera ve Balesi Personel ve Eğitim Şube Müdürlüğü’ne şahsen yapılacaktır. 11 Mayıs tarihinde başvuruların tamamlanmasının ardından 15 Mayıs 2018 tarihinde saat 11:00’da sınav düzenlenecektir. Sınavın düzenleneceği adres de İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü – Milli Kütüphane Cad. Elhamra Sahnesi – Konak – İzmir’dir. Kamu personel alımı ile ilgili merak edilen sorular için 0232 489 0474 numaralı telefondan bilgi alınabilmektedir.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.