Ana SayfaEkonomiUlaştırma Bakanı Açıkladı! PTT’de 5.000 Kişi İşe Alınacak!

Ulaştırma Bakanı Açıkladı! PTT’de 5.000 Kişi İşe Alınacak!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan önümüzdeki ay PTT bünyesinde 5.000 kişinin işe alınacağını açıkladı.

PTT Artık Bir Dünya Markası

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 2018 yılında, hatta önümüzdeki ay PTT ailesine 5.000 kişinin daha katılması ile ilgili süreci başlatacaklarını, bu kişilerin Türkiye’ye hizmet etmek adına istihdam edileceğini açıkladı. Bakan Ahmet Arslan, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ile birlikte TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası AŞ’de düzenlenen PTT Araç Teslim Töreni’ne katıldı. Arslan törende yaptığı konuşmada PTT’nin artık bir dünya markası olduğunu belirtti.

PTT 15 Yıl Önce Batmak Üzereydi

Bakan Ahmet Arslan, PTT’nin oldukça zorlu süreçlerden geçtiğini, ancak artık bu süreçlerin geride kaldığını, 15 yıl önce batacağı konuşulan PTT’nin bugün itibariyle Türkiye’nin de dünyanın da yükünü taşıyan bir kurum olduğunu, zaman içinde hem Türkiye’nin, hem de dünyanın lider kurumları arasında katıldığını, PTT’ye artık mevcut olan elbisesinin dar gelmeye başladığını, kabuğuna sığmaz bir hal aldığını da söyledi.

PTT Sadece Kiralık Araçlarla Çalışmıyor

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT’nin yeni araçlarının TOFAŞ’tan teslim alınması konusuyla düzenlenen törende yaptığı konuşmasında 117 yıllık bir çınar olan PTT’nin büyümesini, gelişmesini ve Türkiye’ye verdiği hizmetlerini sürdürdüğünü, bu süreçte araç alımı da yaptıklarını, PTT’nin araçlarının sadece kiralık olmadığını, araç alımlarının kendi şirketleri olan Anadolum AŞ adlı şirket üzerinden gerçekleştirildiğini, PTT’nin araçlarının 507 adedinin TOFAŞ’tan, 431 adedinin Ford’dan, 70 adedinin Renault’tan, 530 adedinin de Volkswagen ve Citroen’den alındığını da belirtti.

5.000 Aileye İş ve Aş Sağlayacağız

Önümüzdeki ay itibariyle PTT bünyesinde çalışmak üzere 5.000 kişinin işe alınma sürecini başlatacaklarının müjdesini de veren Ahmet Arslan, PTT personel alımları bu sayede 5.000 aileye iş ve aş sağlamış olacaklarını, PTT’nin büyümesine devam edeceğini, 5.000 kişilik istihdamın da kuruma hayırlı olmasını dilediğini de ifade etti.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.