Ana SayfaDiğer İş İlanlarıSözleşmeli Sağlık Personeli Alımları!

Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımları!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Sözleşmeli personel alımı ile ilgili Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada 224 kişinin işe alınacağı bildirildi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Personel Alımları

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi sağlık personel alımları yapacak. Üniversite tarafından yapılan açıklamada toplam olarak 224 kişinin 4/B yani sözleşmeli personel olarak göreve başlatılacağı, bu kişilerin 175’inin hemşire, 34’ünün sağlık teknikeri, 4’ünün eczacı, 5’inin fizyoterpist, 3’ünün diyetisyen ve 3’ünün de psikolog olacakları belirtildi. Sözleşmeli personel iş başvurusu yapmak isteyen hemşirelerin Hemşirelik Fakültesi ya da Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümü mezunu olmaları gerekiyor. 4 yıllık Hemşirelik Yüksekokulu mezunlarının başvuruları da kabul ediliyor. Sağlık teknikerlerinin de Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulları’nın ilgili bölümlerinden mezun olmaları isteniyor.

Sözleşmeli Kamu Personelleri Aranıyor

Sözleşmeli kamu personeli iş başvurusu yapacak olan eczacıların Eczacılık Fakülteleri’nden, fizyoterapistlerin Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünden, diyetisyen Beslenme ve Diyetetik bölümünden, psikologların da Psikoloji lisans bölümlerinden mezun olmaları isteniyor. Sağlık personeli iş başvurusu yapacak olan adayların 2016 yılında düzenlenen KPSS sınavına girmiş olmaları da aranan şartların başlıcaları arasında yer alıyor.

Sözleşmeli Sağlık Personellerinde Aranan Şartlar

Sözleşmeli kamu sağlık personellerinde aranan özellikler aşağıda belirtilmiştir.

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında bulunan 48. Maddede yer alan şartları taşıyor olmak
  • Erkek adayların askerlikle bir ilişiklerinin bulunmaması
  • Geride kalan 1 yıllık süre içinde sözleşmeli olarak istihdam edilen kişilerin sözleşmelerinin feshedilmesi durumunda yeniden kamuda iş başvurusu yapabilmeleri için 1 yıl beklemeleri gerektiğini biliyor olmaları
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik maaşı ya da yaşlılık maaşı almıyor olmak

Sağlık Personeli İş Başvuruları

Sağlık kamu personeli iş başvurusu yapmak isteyen adaylar merak ettikleri tüm soruların cevaplarını omu.edu.tr adresinden alabilirler. Başvurular bu adreste belirtilen evraklar ile birlikte Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na bizzat yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.