Ana SayfaEkonomiUlaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı’ndan Önemli Açıklamalar!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı’ndan Önemli Açıklamalar!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair çeşitli açıklamalar yaptı.

Siber Güvenlik Çok Önemli

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, siber güvenlik, gişelerden geçişler sırasında yaşanan HGS sorunu, İstanbul Yeni Havalimanı, İstanbul Tüneli projesi, Çukurova Havalimanı, Çanakkale Köprüsü gibi konular ile ilgili açıklamalar yaptı. Ahmet Arslan, siber güvenlik hakkındaki konuşmasında seçimler ile ilgili bütün önlemlerin alındığını, alınmaya da devam edildiğini, siber güvenliğin çok önemli olduğunu söyledi.

Gişe Geçişlerinden HGS Sorunu Yaşanıyor

Gişelerdeki HGS geçişlerinde bakiyenin yetersiz olması, stickerların yıpranmış olması, eskimiş olması, yanlış yerlere yapıştırılmış olması gibi durumların ortaya çıkmasından okunamadığını ve ödeme de yapılamadığını, HGS stickerında sıkıntı olan kişilerin stickerlerini değiştirmeleri gerektiğini, dikkatli davranıp zamanında başvuru yapmaları gerektiğini söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı’na Ulaşım Kolay Olacak

İstanbul Yeni Havalimanı ile ilgili de konuşan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bu havalimanına dünyanın hayranlıkla baktığını, inşaatta sağlanan ilerlemenin yüzde 88.5 olduğunu, adının ne olacağının 29 Ekim 2018 tarihinde görüleceğini, yeni havalimanının ulaşımını da sağlamak zorunda olduklarını, metro çalışmalarının devam ettiğini, temel delme makinelerinin şu an itibariyle Gayrettepe’den 3.havalimanına tüneller açmaya başladıklarını, ancak yoğunluktan dolayı temel atma töreni yapamadıklarını, İstanbul Yeni Havalimanı’na kolay ulaşılabilmesi için E – 5 karayoluna ve TEM’e pek çok koridorun da entegre edileceğini de söyledi.

Metro Ağlarından Günde 6.5 Milyon Kişi Yararlanacak

İstanbul’da inşa edilen tünel projesinin kendileri için çok önemli olduğunu, bu tünelin 3 katlı olacağını, denizdeki ve karadaki sondajların tamamlandığını, ihalesinin de kısa bir zaman içinde yapılacağını, tamamlandıktan sonra günde 120 bin aracın geçmesinin ön görüldüğünü, kurulacak metro ağından da günde 1.5 milyon kişinin yararlanmasını planladıklarını, diğer metro ağları ile entegrasyonu da düşünüldüğünde günlük ulaşılan kişi sayısının 6.5 milyonu bulmasının beklendiğini de ifade etti.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.