Ana SayfaBanka İş İlanlarıTEB Lise Mezunu Personel Alımları! Maaş+Prim Sistemiyle…

TEB Lise Mezunu Personel Alımları! Maaş+Prim Sistemiyle…

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Ekonomi Bankası-TEB lise mezunu personel alımları yapıyor. Bu yazımızdan diğer banka personel alımları, banka iş ilanları, banka sınavları ve banka iş başvuruları detaylarına ulaşabilirsiniz.

TEB Lise Mezunu Personel Alımları

Yayımlanan banka iş ilanı kapsamında aktif satış ekibinde görevlendirmek için Satış Temsilcisi alımları yapacak olan TEB, banka iş başvurusu yapacak adayların sahada kredi kartı ve bireysel bankacılık ürünlerini satışını gerçekleştirebilmelerini istemektedir.

Üniversite mezunu olan adayların banka iş başvuruları ön değerlendirmeye alınacak olup, adayların 28 yaş ve altında olmaları, ofis dışındaki saha satışlarında çalışmaya uygun pozisyonda olmaları, yoğun tempoda çalışabilmeleri, esnek banka çalışma saatlerine de uyum sağlamaları istenmektedir.

Sahada satış tecrübesi bulunan adayların banka iş başvuruları da ön değerlendirmeye alınacak olup, en az lise mezunu olan kişiler için bu banka iş ilanı uygundur.

Maaş ve Prim Sistemi!

Yayımlanan banka iş ilanı kapsamında adaylar Diyarbakır, Gaziantep, Malatya ve Kahramanmaraş’ta bulunan TEB şubelerinde görevlendirileceklerdir. Bu nedenle de adayların bu şehirlerden birinde ikamet etmeleri ya da başvuruların onaylanması halinde bu başvuru yapılan şehirde ikamet edebilecek pozisyonda olmaları istenmektedir.

Adayların bankacılık ve satış alanında kariyer hedeflemeleri isteye TEB, istihdam ettiği adaylara maaşa ek olarak primde verecektir.

Tüm banka personel alımları kapsamında adayların insan ilişkilerinde başarılı, ekip çalışmalarında uyumlu, seyahat engellerinin bulunmamasını, erkek adayların ise askerliklerini yerine getirmiş ya da en az 2 sene tecil ettirmiş olmaları istenmektedir.

Başvurular Ne Zaman Son?

Son başvuru tarihi 18 Haziran olarak belirlenmiştir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular geçersiz sayılıp, şartlara uymayan adaylarla iletişime geçilmeyecektir.

TEB tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/teb-turk-ekonomi-bankasi-aktif-satis-temsilcisi-guneydogu-anadolu-1042005
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.