Ana SayfaDiğer İş İlanlarıMigros Tezgahtar Personel Alımı Yapacağını Duyurdu!

Migros Tezgahtar Personel Alımı Yapacağını Duyurdu!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Migros personel alımları kapsamında taze gıda tezgahtar personeli alımı yapılacağı açıklandı.

Migros Yeni Personel Alımı

Migros market personel alımı yapacağı pozisyonun mağazada taze gıda elemanı olduğunu açıklayarak, bu pozisyon için başvuru yapacak olan adaylarda aradığı özellikleri ve şartları da belirtti. Haberimizin geri kalan kısmında Migros eleman alımları ile ilgili tüm detaylar yer almaktadır. Migros Ticaret AŞ., Türkiye’de 60 yıldan fazla süredir perakende sektöründeki lider markaladandır. Çalışanlarına uzun vadeli kariyer planlaması imkanı sunarak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamakta, birlikte daha iyi bir gelecek için personellerine yatırım yapmaktadır.

Migros Market Personeli Alımı

Market elemanı iş başvuruları ile ilgilenen kişilerin ne gibi özellikleri taşıyor olmasının istendiği Migros tarafından bildirildi. Buna göre mağaza iş başvurusu sahiplerinin dinamik olması, perakende mağazacılık alanında daha önceki dönemlerde çalışmış ve deneyimli olması, yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olması, vardiyalı çalışma sistemini kabul ediyor olması gerekiyor. Migros yeni personeller taze gıda bölümünde çalışacaklardır.

Migros Yeni Personellerin Görevleri

Migros yeni elaman alımı için başvuru yapan ve başvurusu değerlendirmeye alınarak açık pozisyon için uygun olduğu düşünülen kişiler iş görüşmesine davet edilecektir. Yapılan görüşme sonucunda işe alımı sağlanan yeni personeller yeni açılacak olan Migros mağazalarında kasap, şarküteri, sebze reyonlarında tezgahtar olarak görev alacaklardır. Yeni personeller ihtiyaç duyulan yeni ürünlerin belirlenerek siparişlerinin hazırlanması, ürünlerin reyonlarda uygun şekilde duruyor olmasından sorumlu olunması, müşterilerin talepleri doğrultusunda et ürünlerinin doğru bir şekilde hazırlanması, müşteri ilişkilerine destek verilmesi gibi görevleri üstlenecekler.

Migros İş Başvurusu

Migros iş başvurusu yapmak isteyenler için tüm diğer bilgilerin yer aldığı ve başvuru da yapılabilen bağlantı aşağıda paylaşılmıştır. İşe alımlar için yapılacak başvurular 10 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecektir.

https://www.kariyer.net/is-ilani/migros-ticaret-a-s-maslak-bolgesi-taze-gida-personeli-2033558

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.