Ana SayfaDiğer İş İlanlarıTHY 10 Bin Kabin Memuru Personel Alımı Yapacak!

THY 10 Bin Kabin Memuru Personel Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, 2019 yılında şu anda 10 bin kişi olan kabin memur personel sayısını 20 bine çıkartacaklarını açıkladı.

10 Bin Kabin Memur İşe Alınacak

Geçtiğimiz günlerde 900 pilot alımı yapacağını açıklayan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, gelecek yıl içinde 10 bin kişilik olan kabin memuru kadrosunu 20 bine çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı. Kabin memuru personel alımı konusuna değinen Bilal Ekşi, THY’nin kadrosunu ve filosunu genişleterek daha çok yolcu ile Türk Hava Yolları’nın adını daha da büyütecekleri şeklinde konuştu.

THY’nin Filosu da Genişletilecek

Türk Hava Yolları yeni açılacak olan üçüncü havalimanı ile birlikte personel kadrosunu ve uçak filosunu da büyütecek. Filoya yeni eklenen uçaklar ile birlikte istihdam edeceği personelinde ona oranla artması hedefleniyor. 2019 yılında 167 dar ve 50 geniş gövdeli uçak talebinde bulunduklarını belirten Bilal Ekşi, kabin memuru kadrosunu da iki katına çıkarmayı hedefledikleri de söyledi.

Düzenli olarak her yıl kadrosuna 500 adet pilot ekleyen THY, bu yıl 900 adet pilot personel alımı yapacak. Pilot alımı haricinde, her yıl olandan farklı bir şekilde bu yıl alışılanın aksine yüksek sayıda kabin memuru alımı yapması bekleniyor.

Yeni Hava Limanı ile 20 Bin Kabin Memuru

Yeni açılacak olan İstanbul Hava Limanı için bu yıl fazlasıyla önem verdiklerini söyleyen THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY markasının zaten çok iyi yerlerde olduğunu, fakat kendilerinin daha iyisini yapmayı amaçladıklarını, böylelikle yeni uçak filosu, kabin memuru, pilot ve yolcu sayısıyla birlikte markanın da büyüyeceğini söyledi. 2019 yılında 167 adet dar gövde uçak, 50 adet geniş gövdeli uçak siparişi verdiklerinin, her yıl alınan 500 adet pilot yerine bu yıl 900 adet pilot alamı yapılacağının, 10 bin adet olan kabin memuru âdetinin 2 katına çıkarak 20 bin kişiye ulaşacağının atılan önemli adımlar olduğundan bahsederek, yeni açılacak İstanbul Havalimanı’nın çok önemli bir konumda olacağını belirtti.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.