Ana SayfaGündemDenizbank Hesap İşlemleri Tamamlandı! Portföy Satışı Yapıldı!

Denizbank Hesap İşlemleri Tamamlandı! Portföy Satışı Yapıldı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank, Kanunu takip hesapların izlenen tahsili geciken alacaklarından satış gerçekleşti. Bunlar Bireysel kredi portföyü ile işletme kredi portföyü. Bireysel kredi portföyünün değeri 205,5 milyon Türk Lirası. İşletme Kredi Portföyünün değeri ise 80,6 milyon Türk Lirası.

4 Mayıs Cuma Günü İhale Yapıldı!

Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yer alan Denizbank açıklamalarına göre, banka kanunu takip hesaplarında izlenen tahsili geciken alacaklarından portföy satışları yaptı. Bunlar bireysel kredi portföyü ile işletme kredi portföyü oldu. Bireysel kredi portföyünün değeri 205 milyon 481 bin 253 Türk Lirası olurken, işletme kredi portföyünün değeri ise 80 milyon 567 bin 495 Türk Lirası olarak açıklandı. Söz konusu portföylerin satışlarının 4 Mayıs Cuma günü Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda bulunan Denizbank açıklamalarında belirtildi.

Denizbank Açıkladı! Hesap İşlemleri Tamamlandı!

Açıklamada, ihale sonucu kapsamında portföylerin bir kısmının Emir Varlık Yönetim AŞ’ye, bir kısmının Sümer Varlık Yönetim AŞ’ye, bir kısmının ise Hedef Varlık Yönetim AŞ’ye satıldığı belirtildi. Bireysel kredi portföyünün bir kısmı Emir Varlık Yönetim AŞ ile Hedef Varlık Yönetim AŞ’ye, şirket kredi portföyünün bir kısmı ise Sümer Varlık Yönetim AŞ’ye satıldı. Emir Varlık Yönetim AŞ’ye satılan kısım 102 milyon 474 bin 692 Türk Lira, Hedef Varlık Yönetim AŞ’ye satılan kısım 103 milyar 6 bin 561 Türk Lira oldu. Hesap işlemleri ise bugün tamamlandı.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.