Ana SayfaBankacılık0850 ING Bank Müşteri Hizmetleri ve Hızlı Bağlanma

0850 ING Bank Müşteri Hizmetleri ve Hızlı Bağlanma

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank Müşteri hizmetleri numarasını arayarak çok sayıda bankacılık işlemlerinizi şubelere kadar halletmeniz mümkündür. Bunun için numaranın aranması, müşteri temsilcisine bağlanılması ve doğru adımların takip edilmesi gerekmektedir.

ING Bank Müşteri Hizmetleri Numarası

7 gün 24 saat kesintisizi hizmet veren ING Bank müşteri hizmetleri temsilcileri, kredi başvurularından başvuru sorgulamalara, EFT ve havale işlemlerinden kredi kartı ekstre kesim tarihinin değiştirilmesine kadar konularda yardımcı olurlar. Bunun için banka şubelerinin ziyaret edilmesin gerek yoktur. ING Bank müşteri hizmetleri numarası 0850 222 0 600’dır. Banka müşteri hizmetlerine bağlanmak için bu numarayı aramanız gerekmektedir. Müşteri temsilcisine bağlanarak hem bireysel hem de kurumsal işlemler halledebilir. Müşteri hizmetlerine bağlanarak EFT yapmak isteyenlerin aramalarını sabah 09:00 ile akşam 16:00 arasında yapmaları gerekmektedir.

0850 ING Bank müşteri hizmetleri numarasının aramasının cep telefonu ile yapılması durumunda paket dakikalardan konuşma ücreti düşülür. Eğer aramalar sabit telefonlardan yapılırsa bir konuşma bedeli kadar ücretlendirme olur.

ING Bank Müşteri Temsilcisine Direkt Bağlanma!

ING Bank müşteri temsilcisine direkt bağlanmak için 0850 222 0 600 numarayı aramanız ve sonrasında da yapacağınız işleme göre numaraları tuşlamanız gerekmektedir. Eğer sizden önce arayan başka birileri varsa siz sırada bekletilirsiniz. Sıra size geldiği zaman ise yaptığınız tuşlamaya göre işleminiz yapılır. Eğer yapacağınız işlem ile tuşladığınız numara birbirini tutmazsa müşteri temsilcisi tarafından doğru kısma yönlendirilirsiniz.

2 numarasını tuşlayarak bankacılık işlemlerini seçebilirsiniz. 3 numarasını tuşlayarak diğer bankacılık işlemlerini seçebilirsiniz. Eğer ING Bank müşteri hizmetlerine hızlı bağlanmak istiyorsanız ilk önce 3’ü, devamında da 0’ı tuşlamanız gerekmektedir. Eğer internet şubesi kullanıcı adını ve şifresini unuttuysanız 2’yi tuşlamalısınız. Krediler hakkında bilgi almak için 6’yı tuşlamalısınız.

Banka müşteri hizmetlerinden yapabileceğiniz diğer işlemler ise şu şekildedir;

  • Hesap bilgileri alabilirsiniz.
  • Şifre, parola alma ve değiştirme, güvenlik işlemleri, EFT ve Havale para transferleri yapabilirsiniz.
  • Kredi kartı bilgilerini güncelleme ve bilgi alma işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Vergi, SSK, Fatura ve benzeri diğer fatura ödemelerini yapabilirsiniz.
  • Yatırım hesabı açabilir, bunlar hakkında bilgi alabilirsiniz.
  • Kredi bilgisi alabilir, borç ödeyebilir, başvuru durumunuzu sorgulayabilirsiniz.
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.