Ana SayfaDiğer İş İlanlarıBİM Market Personel Alımı Genel Başvuru!

BİM Market Personel Alımı Genel Başvuru!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

BİM market personel alımı yapacağı çeşitli pozisyonlar için genel başvuruları kabul ettiğini bildirdi.

BİM Yeni Personeller Arıyor

BİM market eleman alımları kapsamında yaptığı işe alım duyurusunun genel başvuru niteliğinde olduğunu bildirdi. Market elemanı iş başvurusu yapacak olan adaylar depo sorumlusu ve BİM mağazalarında çeşitli görevlerde çalışacaklar. Ankara genelinden başvuruların kabul edildiğinin belirtildiği duyuruda adaylarda aranan özellikler de kısaca bildirildi. BİM personel alımı ile işe alımı sağlanacak olan adaylar Ankara’nın birçok ilçesinde bulunan mağazalarda görevlendirilecek. Haberimizin devamında bu işe alımlara dair detaylar bulunmaktadır.

Market Elemanı Personel Alımı

Market elemanı personel alımı yapacak olan kişilerin başvuruları BİM’in işe alımlar ile ilgili departmanı tarafından değerlendirilecek. Yapılacak olan değerlendirme sonucunda açık pozisyonlar için uygun olmaları halinde kendilerine geri dönüş sağlanarak iş görüşmesine davet edilecekler. Bu sebeple market personeli iş başvurusu sahiplerini başvuru sırasında iletişim bilgilerini tam ve doğru olarak belirtmeleri önemlidir.

Market Personeli İş Başvuruları

Market personeli iş başvurusu yapacak olan kişiler BİM mağazalarında depo sorumlusu, reyon sorumlusu ya da kasiyer olarak görev alacaklar. Erkek adayların başvurularının kabul edildiğinin belirtildiği işe alım duyurusunda adayların en az lise mezunu olmalarının gerektiği de vurgulandı. Başvuru sahiplerinin bilgileri BİM’in İnsan Kaynakları departmanı tarafından saklı tutulacak olup, ihtiyaç olması halinde hangi aday hangi pozisyon için uyguna kendilerine geri dönülecektir. Başvurular ileriki dönemlerde de değerlendirilecektir. BİM iş başvuruları 17 Kasım 2018 tarihine kadar kabul edilecektir. Aşağıdaki bağlantıdan bu işe alımlara dair diğer detaylara ulaşılabildiği gibi, market elemanı iş başvurusu da yapılır. Genel iş başvurusu niteliğinde olan bu personel alımlarında BİM marketin mağazalarında açık pozisyonlar için işe alımlar yapılacaktır.

https://www.kariyer.net/is-ilani/bim-birlesik-magazalar-a-s-genel-basvuru-ankara-yenikent-bolge-168452

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.