Ana SayfaBanka İş İlanlarıTürkiye İş Bankası Memur Alımları: Sınav Başvuruları Başladı!

Türkiye İş Bankası Memur Alımları: Sınav Başvuruları Başladı!

Türkiye İş Bankası kadrolarında görevlendirmek üzere İstanbul şubelerinde memur pozisyonunda yeni banka personel alımları yapıyor. Son başvuru tarihi 15 Mayıs!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk milli banka, ihtiyaçlarınızı kaliteli çözümlerle karşılayan lider, öncü ve güvenilir Türkiye İş Bankası memur alımları için sınav duyurusunu banka iş ilanlarında yayınladı.

Türkiye İş Bankası memur kadrolarında görevlendirmek üzere banka personel alımı yapıyor. Memur pozisyonunda oluşturulan ekip arkadaşları, şubelerde gişe, operasyon, satış, kredi gibi temel bankacılık hizmetlerinin sunulmasında görev alırlar. Son başvuru 15 Mayıs 2023 tarihidir. Online sınav şeklinde yapılacak ve başvuru sonrası bilgiler e-posta olarak gelecektir. Şartlara uygun olan adaylarla banka iletişime geçecektir.

Türkiye İş Bankası Memur Alım Şartları

Türkiye İş Bankası Memur Alım Şartları
Türkiye İş Bankası Memur Alım Şartları
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  • Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren ilgili bölümlerden mezun olmak ve en geç 15.05.2023 itibarıyla mezun olmak.
  • 15.05.2023 tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak. (15.05.1993 sonrasında doğmuş olanlar başvurabilecektir.)
  • Askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en erken 2024 Haziran ayına kadar tecil ettirmiş olmak.
  • Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak.
  • Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak ve kamu haklarından yoksun bulunmamak.
  • Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak.
  • Daha önce, İş Bankası’nın yaptığı Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavların herhangi birinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak.
  • İstanbul ili Arnavutköy, Bakırköy, Başakşehir, Beşiktaş, Beyoğlu, Eyüp Sultan, Fatih, Kadıköy, Kağıthane, Sarıyer, Şişli ve Üsküdar ilçelerinde ikamet ediyor olmak. Bu ilçeler dışında ikamet eden adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Türkiye İş Bankası Memur İşe Alım Süreci

İşe Alım Süreci
İşe Alım Süreci

Türkiye İş Bankası tarafından banka iş ilanları kapsamında yayımlanan ilana göre işe alım süreci şu şekilde gerçekleştirilecek:

Başvuru

Banka sınavlarına İş Bankası platformuna üye olarak başvuru yapabilir. Başvurunun uygun bulunması halinde özgeçmiş bilgileri belirtilen e-posta adresine sürece dair bilgiler gönderilir.

Genel Yetenek Sınavı

Bu aşamada sayısal ve sözel yeteneği ölçmeye yönelik sorulardan oluşan bir teste girilir.

Yetkinlik Bazlı Mülakat

İnsan Kaynakları yöneticileri ile geçmişte yaptığın işlere, sergilediğin davranışlara ve aldığın sorumluluklara dayalı kanıtlardan yola çıkarak, gelecekteki performansının ölçümlenmeye çalışıldığı yetkinlik bazlı görüşme gerçekleştirilecek.

Teklif ve Onay

Önceki tüm aşamaları başarıyla tamamlayan adaylara, görev teklifinde bulunulur. Ardından adayın işe alım sürecinin bir parçası olan belge hazırlama sürecine yönlendirilir.

Türkiye İş Bankası’nda Kariyer Yolu

Türkiye İş Bankası’nın ilanlarına başvuruda bulunup bünyesine dahil olan yeni bankacılar için kariyer yolu şu şekildedir:

Yetkili

İş Bankası bünyesinde çalışmaya başlayıp 3 yılını tamamlayanlar, şirket bünyesinde kariyer hedeflerini gerçekleştirebilmek için banka sınavlarına katılım sağlama şansı yakalayacaktır. Sınavlarda başarılı olan çalışanlar, çalışma performansının da başarılı olması halinde banka kadro imkanları kapsamında Yetkili unvanına sahip olur.

Müdürlük ve Yöneticilik  

Yetkili pozisyonunda 5 yılı tamamlayan çalışanlar, yine banka bünyesinde yükselebilmek için sınava girebilmektedir. Sınavda başarılı olan ve performans değerlendirmesi olumlu olan yetkililer, II. Müdür unvanıyla yönetici kadrosunda görev alabilmektedir. Ayrıca bu pozisyon sonrasında da genel çalışma performansına göre yükselme şansına sahiptir.

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Banka personel alımları yapacağını duyuran Türkiye İş Bankası, yayımlamış olduğu ilanda son başvuru tarihi olarak 15 Mayıs 2023 Pazartesi gününe işaret ediyor. Bankanın aradığı şartlara sahip olan adaylar bu tarihe kadar bankanın İnsan Kaynakları sayfası üzerinden başvuru gerçekleştirebilecekler.

Bu iş ilanı ilk olarak ik.isbank.com.tr’de yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanlarıkamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

https://ik.isbank.com.tr/is-ilani-detayi/istanbul-memur-alimi-2023MAS4

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.