Ana SayfaEkonomiGüncel 2020 A101 Çalışma Saatleri

Güncel 2020 A101 Çalışma Saatleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

A101, yaklaşık olarak 10 yıl öncesinde kurulan ve o zamandan bu zamana kadar ülke genelinde hizmet sağlayan ucuz marketler zinciridir. Tüketiciler için uygun fiyatları ürünler sağlamayı amaçlayan ve ihtiyaçları en uygun olacak şekilde karşılamak üzere yıllardır faaliyet göstermekte olan A101, her hafta düzenli olarak indirim günleri gerçekleştirmektedir. Bu kapsamda A101 Aktüel ürünler katalogu hazırlamakta ve vatandaşlara bunun ile alakalı olarak bilgi vermektedir. A101 çalışma saatleri dahilinde müşterileri için kesintisiz bir hizmet sağlarken, ülke genelindeki 7 binin üzerindeki mağaza sayısı ile Türkiye’nin en büyük marketler zinciri unvanını almayan hak kazanmıştır.

A101 Çalışma Saatleri

Ülke genelinde milyonlarca müşteriye sahip olan A101’in kaçta kapanıp, kaçta açıldığı, A101 çalışma saatlerini ne olduğu tüketiciler tarafından merak edilmektedir. A101 mesai saatleri, gerek hafta içi, gerekse de hafta sonu olmak üzere haftanın 7 günü saat sat 09:00 ile akşam saat 21:00 arasıdır. Söz konusu saat aralığında tüketiciler diledikleri gibi alışveriş yapabilme olanağı elde ederken, A101 ise bir günde toplam 12 saat hizmet sağlamaktadır. A101 mesai saatleri arasında bazı bölgelerdeki mağazalarda Cuma günleri öğle vaktinde namaz sebebiyle molaya gitmektedir.

A101 Aktüel Ürünler

A101 Aktüel ürünler, her hafta düzenlenen indirim kampanyasına göre değişiklik göstermektedir. Genel itibari ile bin tarafından hazırlanan bu indirim kampanyalarında bilgisayar, tablet, cep telefonu, derin dondurucu gibi teknolojik eşyalar, yemek takımları, bardak takımları, çatal – bıçak takımları, hırdavat eşyaları, giyim, mobilya, aksesuar, oyuncak, ayakkabı, mutfak araç – gereçleri ve gıda ürünleri gibi pek çok ürün, aktüel ürün olarak satışa sunulmaktadır.

A101 Kampanya Günleri

A101 genellikle haftanın bir gününü kampanya günleri olarak uygulamaktadır. Her hafta yalnızca Perşembe günleri kampanya düzenleyen A101, o günlerde yüzlerce ürünün fiyatları üzerinde indirim uygulamakta ve müşterilerinin ihtiyaçlarını en uygun fiyatlar üzerinden karşılamaktadır. Ekonomik, güvenlik ve kaliteli bir hizmet sağlayan A101, ucuz fiyatları, çok al az öde kampanyaları ve indirimleri sayesinde Türkiye’de en çok tercih edilen marketler zinciri arasında yer almaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.