Ana SayfaKariyerAkbank Çalışanlarına Tanınan Haklar

Akbank Çalışanlarına Tanınan Haklar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank, Türk bankacılık sektöründe hizmet vermekte olan en köklü bankalardan biridir. Ülke genelinde finansal alanda tüketicilerin her türlü ihtiyaçlarına cevap veren Akbank, çalışanları için de çeşitli sosyal ve maddi haklar sağlamaktadır. Dolayısıyla bankacılık sektörüne atılmak isteyen bireyler, Akbank kariyer hayalleri kurmakta ve bu doğrultuda planlamalar yapmaktadır.

Kurumsal ve Bireysel Bankacılık alanlarında hizmet vermekte olan Akbank, gerek bireysel müşterileri için, gerekse KOBİ ve kurumsal müşterileri için krediden, kredi kartına varana kadar çeşitli bankacılık ürün ve hizmetleri sunmaktadır. Dijital bankacılık alanında da gelişen teknoloji ile beraber yeniliklere önem gösteren Akbank, bu alanda da öncü bankalardan biri haline gelmiştir. Türk bankacılık sektörünün en çok tercih edilen bankalarından biri haline gelen bu banka, ayrıca pek çok bireyin Akbank kariyer hayallerini de süslemektedir.

Akbank Misyon ve Vizyonu

Akbank’ın, sektörde daha iyi hizmet sağlamak adına belirlemiş olduğu vizyonu; Türkiye’yi geleceğe taşıyan öncü bir banka haline gelmektir. Ayrıca en mükemmel bankacılık deneyimini yaşatarak ve Türkiye’nin büyümesine katkıda bulunarak lider bir banka olmayı da vizyon edinmektedir.

Öte yandan bankanın edinmiş olduğu misyon ise; üstün nitelikli insan kaynağının paydaşlarına devam olarak ve yenilikçi çözüm yolları ve güvenilirlik ile üstün değer oluşturulan, en çok sevilen, tercih edilen bir banka haline gelmektir.

Akbank Çalışanlarına Tanınan Sosyal ve Kariyer İmkanlar

Akbank bünyesinde banka kariyer hedefine ulaşan personeller için banka tarafından çeşitli haklar tanınmaktadır. Akbank çalışanlarına aylık maaşların yanı sıra yılda 4 defa brüt maaş üzerinden hesaplanarak ikramiye verilmekte, çalışma seviyesine göre kasa tazminatı, İngilizce seviyesine göre ise yabancı dil tazminatı verilmektedir. Yıl içinde belli kotaları dolduran çalışanlar prim alırken, ayrıca gösterilen performansa göre ödüller kazanılmakta ve çeşitli durumlarda sosyal yardımlar yapılmaktadır. Ayrıca banka çalışanları lojman hakkında da faydalanırken, servis, sağlık ve izin gibi olanaklarda çalışanlara sunulan haklardandır.

Akbank Çalışanları Ne Kadar Maaş Alıyor?

Kariyer planlama doğrultusunda Akbank’ta işe giren personeller, çalıştıkları departmana, edindikleri göreve ve kademelerine göre belirlenen maaşları almaktadır. Örneğin; Akbank’ta çalışan bir gişe personeli 2 bin 500 TL, Uzman Yardımcısı maaşları 3 bin 500 TL, Şube Müdürü maaşı 8 bin TL, Avukat maaşı 4 bin TL, güvenlik görevlisi maaşı 2 bin TL’den başlangıç gösterebilmektedir. Bahsi geçen bu rakamlar tahmini ve başlangıç ücretleri olmakla beraber net bir rakam belirtebilmek mümkün değildir.

Bu içerikte yer alan bilgilerin tamamı; banka çalışanları tarafından sunulan bilgiler ışığında hazırlanmış olup, ilgili banka tarafından teyit edilmemiştir. Bilgilerin doğruluğu için bankanın resmi internet sitesini incelemenizi tavsiye ederiz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.