Ana SayfaGündemEkmek Fiyatı 60 Kuruşa Çekildi!

Ekmek Fiyatı 60 Kuruşa Çekildi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kent Ekmek Fabrikası tarafından üretilen 250 gram ağırlığındaki ekmeklerin 60 kuruşa satılacağı açıklandı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmet veren Kent Ekmek Fabrikası ekmek fiyatları üzerinde yeni bir düzenleme yaptığını açıkladı. Daha önceki dönemlerde 300 gramlık ekmeklerin fabrika tarafından üretildikten sonra 75 kuruşa satıldığı belirtilmişti. Sofraların vazgeçilmezi olan ekmek fiyatlarında yapılan indirim kısa süre içerisinde dikkat çekti. Yüzde 4 oranında bir indirimin yapıldığı açıklandı. Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte pide fiyatları merak konusu haline geldi. Kent Ekmek tarafından yapılan açıklama sonrasında pide fiyatlarında herhangi bir zammın yapılmayacağı belirtildi. Kent Ekmek tarafından piyasaya sürülen 300 gramlık pidelerin geçen yıl olduğu gibi bu yılda 1 liradan satılacağı açıklandı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ucuz ve kaliteli bir şekilde ekmek üretiminin ulaştırılması için Kent Ekmek Fabrikasının kurulduğu açıklanmıştı. Daha önceki dönemlerde 300 gram olarak üretilen ekmeğin gramajının da düşürüldüğü belirtildi. Fiyatla birlikte gramajının da düşürüldüğü ekmeklerin üretimine başlandı. Hesaplama yapıldığı zaman ortalama yüzde 4 seviyelerinde bir indirimin yapıldığı açıklandı. Kentte fırıncılar tarafından üretilen 250 gram ağırlığında ekmeklerin fiyatı daha önceki dönemlerde 1 lirayken sonrasında alınan ortak karar ile birlikte 1.25 liraya kadar çıkarılmıştı. Yeni fiyatlar 1 Mayıs tarihinden itibaren geçerli kılınmıştı. 

Şehir genelinde 50 adet kent ekmek büfesi sayesinde günlük olarak 50 bin adet ekmek satışının yapıldığı belirlendi. Hem hijyenik, hem kaliteli hem de ucuz ekmek üretimi sayesinde İzmir halkı tarafından tercih ediliyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.