Ana SayfaEkonomiDüğün Masraflarınızı Çeyiz Hesap İle En Kolay Şekilde Halledin!

Düğün Masraflarınızı Çeyiz Hesap İle En Kolay Şekilde Halledin!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Ziraat Bankası, evlenmeyi düşünen gençler için yüzde 10 devlet katkısı barındıran Çeyiz Hesabı kampanyası ile birlikte, borçlanmadan birikim yaparak düğünlerini gerçekleştirmelerine olanak sağlıyor.

24 yaşını doldurmamış ve ilk evliliğini yapacak olan tüm Türk vatandaşları için düzenlenen Çeyiz Hesabı kampanyası devlet katkısı olanağı, evlilik tarihinden önce en az 3 yıl boyunca düzenli ödeme yaparak devlet katkısından faydalanabiliyorlar. 27 yaşını doldurmadan ilk evliliklerini yapıp, evlilik tarihi sonrasındaki 6 ay içerisinde tüm belgeleri ile birlikte Ziraat Bankası şubelerine başvurarak devlet katkısını birikim hesaplarına yansıtabilmekteler.

Düzenli ödeme yapmayanlar için devlet katkısı desteği sunmayan Ziraat Bankası, yapılan birikim için ödenen aylık tutara göre farklı oranlarda devlet katkısı sunmaktadır. 36 ila 47 ay arasında vade tercihlerine yüzde 10 oranında devlet katkısı sağlanırken, 48 ila 59 ay arasında vade tercihi yapanlara yüzde 15 oranında, 60 ay ve üzerinde vade tercihi yapanlara ise yüzde 20 oranında devlet katkısı uygulaması gerçekleştirilmektedir.

Düzenli yapılan ödemelerde, üst sınırı aşmamak kaydı ile ara ödeme yapılmasına da olanak sağlayan Ziraat Bankası, hesabın açılış tarihi itibariyle bir defaya mahsus olmak üzere üst sınırı aşan bir tutarda yatırım yapmanıza olanak sağlıyor.

Sadece Türk Lirası cinsinden açılabilen bir hesap olan Ziraat Bankası Çeyiz Hesabı, ortak hesap olarak açılamamakla birlikte ​aylık ödemelerde asgari birikim tutarı 109 Türk Lirası olurken, 3 aylık periyotlar ile yapılan ödemelerde aylık asgari birikim tutarı 328 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.