Ana SayfaBanka İş İlanlarıHSBC Türkiye Geneli Banka Personel Alımları Yapıyor!

HSBC Türkiye Geneli Banka Personel Alımları Yapıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Geçmişten bugüne kadar büyüme odaklı çalışma performansı gösteren, tüm müşterilerini avantajlı ürünleri ile bir araya getiren, ekonominin daha ileriye taşınması için katkı sağlayan HSBC Bankası, tüm insanlarına hayallerine ulaşması, hedeflerini gerçekleştirmesi misyonu ve Türkiye’nin önde gelen uluslararası bankalardan biri olma vizyonu ile hizmet vermektedir.

HSBC, müşterilerine daha iyi, daha hızlı ve daha kaliteli hizmet verebilmek, onların sağlıktan eğitime, tatilden tüm ihtiyaçları için yanında olabilmek için sunduğu ürünler ve gelişmiş teknolojik altyapısı ile daha hızlı hizmet verebilmek için kendini sürekli büyütüyor.

Şube ağını ve uzman kadrolarını sürekli genişleten HSBC, Türkiye Geneli banka personel alımları gerçekleştirecek.

HSBC’nin duyurusunu yaptığı banka iş ilanına başvuru yapacak adayların en az üniversite mezunu olmaları istenmektedir. Üniversite eğitimine devam edip, devam zorunluluğu olmayan adayların başvuruları değerlendirilmeyecektir.

Adaylar finans departmanında göreve başlayacak olup, sürekli ve tam zamanlı olarak yeni başlayan pozisyonunda istihdam edilecekler. Adaylardan herhangi bir alanda tecrübe istenmemektedir.  Önceki dönemlerinde bankada çalışmamış, ilk defa işe başlayacak adayların da başvuruları değerlendirme kapsamında olacaktır. Yine benzer şekilde erkek adaylar için askerliğin bitmiş olma şartı konulmamıştır. Ancak askerliğini bitirmiş ve alanlarında kariyer hedefleyen bireylerin başvuruları tüm bankalarda olduğu gibi HSBC tarafından da ön değerlendirme kapsamında incelenir.

Hangi illerde ve kaç tane banka personel alımı gerçekleştirileceği belirtilmemiştir. Adayların CV’lerini yazıp, başvurularını yapmaları yeterli olmaktadır. CV’lerde görev alınmak istenen alan, bulundukları şehir ve benzeri gibi detayların belirtilmesi gerekmektedir.

HSBC banka personel alımları için başvurular 13 Ağustos Pazar günü sona erecektir.

HSBC tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/hsbc-bank-a-s-genel-basvuru-1813964?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.