Ana SayfaKredilerİş Bankası Konut Kredisi Kampanyası’nda Son 2 Gün!

İş Bankası Konut Kredisi Kampanyası’nda Son 2 Gün!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Avantajlı faiz oranlarıyla ev sahibi olmak için son 2 gün! İş Bankası’nın kasım ayına özel konut kredisi kampanyası sona eriyor. Uygun fiyata ev sahibi olmak istiyorum diyorsanız bu fırsatı kaçırmayın.

İş Bankası Konut Kredisi kampanyası ile kasım ayında birçok kişiyi avantajlı faiz oranları ile ev sahibi yaptı. Uygun faiz oranları, uzun vade seçenekleri ile banka müşterilerine finansman sağlayarak onları mutlu etti. İş Bankası’nın Konut Kredisi kampanyası kapsamında masraflı ve masrafsız olmak üzere iki kredi seçeneği mevcuttur.

İster Masraflı İster Masrafsız Kredi Fırsatı!

Masraflı Konut Kredisi kampanyası dahilinde uygulanan faiz oranı aylık yüzde 0,90’dır. Dosya masraflı seçenekte kredi tahsis ücreti kullanılan kredi meblağının binde beşi oranındadır. Kampanya dahilinde hayat sigortası yaptırmak banka tarafından zorunlu tutulmuştur. Masraflı konut kredisi kampanyasında kredi geri ödemelerinin yapılacağı vade süresi maksimum 120 aydır.

İş Bankası’nın uyguladığı konut kredisi kampanyasının masrafsız seçeneğinde ise aylık yüzde 0,95 faiz oranı uygulanmaktadır. Banka bu seçenekte, kampanya dahilinde kredi tahsis ücreti talep etmemekte olup müşterinin hayat sigortası yaptırmasını da zorunlu tutulmamıştır. Masrafsız konut kredisi seçeneğinde de masraflı konut kredisinde olduğu gibi bankanın uyguladığı vade süresi 120 aydır. İş Bankası’nın söz konusu kampanyası dahilinde kullanılabilecek kredi miktarı azami 2 milyon Türk Lirası’dır. Konut kredisi kampanyası koşulları yeni kredi kullanımlarında geçerlidir. Re-finansman yahut farklı bankalardan kullanılan kredilerin İş Bankası tarafından devralınmasında yukarda belirtilen faiz oranları geçerli değildir.

Örnek olarak kampanya dahilinde kullanılan masraflı, 120 ay vade ile ödenecek olan 100 bin Türk Lirası kredinin maliyet oranları verilecek olursa; söz konusu meblağa aylık yüzde 0,90 faiz oranı uygulanacaktır. Müşteri kredi tahsis ücreti olarak 500 Türk Lirası ödeyecek olup sağlanılan 100 bin Türk Lirası finansmanın müşteriye yıllık maliyet oranı yüzde 11,6888 olacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.