Ana SayfaEkonomiMesajla Kredi Başvurusu

Mesajla Kredi Başvurusu

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Mesajla Kredi Nasıl Alınır?

Bankaların gelişen teknolojiye ayak uydurması ile birlikte kredi başvurusu için banka şubelerine gitmek zorunluluğu ortadan kalktı. Özellikle bankalar devamlı müşterilerine hem kolay kredi verirken hem de banka şubelerine uğramadan kredi kullanma imkanı tanıyor.

Teknolojinin gelişmesi ile ve bankaların AR-GE çalışmalarının başarılı olması ile birlikte kredi başvuruları banka şubesine gitmeden internet bankacılığı, mobil bankacılık ve SMS yoluyla yapılabiliyor. Kredi başvurusu şekilleri arasında mesajla kredi başvurusu kullanım oranı ile ön plana çıkıyor.

SMS ile kredi başvurusu yapılma yöntemleri bankadan bankaya değişebiliyor. Fakat mesajla kredi başvurusu yapabilmek için genellikle telefonun mesaj kısmana girerek TC kimlik numarası ve gelir durumu yazılarak bankaya mesaj atmak yeterli oluyor. Kredi başvurusu yapılmasının ardından banka kredi başvurusunu inceliyor. Eğer kredi başvurusu ön onaydan geçerse banka şubelerine gerekli evraklar ile gidilerek kredi alınabiliyor.

Mesajla Kredi Veren Bankalar

Akbank SMS ile kredi veren bankalar arasında yer alıyor. Akbank kredi başvurusu için telefonun mesaj bölümüne girip kredi boşluk TC kimlik numaranızı yazarak 4425’e göndermeniz yeterli olacaktır.

Denizbank’tan mesaj ile kredi alınabiliyor. Denizbank SMS ile kredi başvurusu için ‘’KREDIM’’ ve TC kimlik numaranızı yazarak 3280’e göndererek kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi başvurusu sonucu 5 dakika içerisinde belli oluyor.

OdeaBank kredi başvurusu için KREDIM boşluk TC kimlik numarasını yazarak 8444’e göndererek kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.

Yapı Kredi SMS ile kredi başvurusu imkanı tanıyan bankalar arasında yer alıyor. Yapı Kredi mesajla kredi başvurusu için kredi türü boşluk, TC kimlik numarası boşluk, aylık net gelir yazılarak 4411’e mesaj atılması yeterlidir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.