Ana SayfaKredilerHalkbank’tan 2017’ye Özel İhtiyaç Kredisi

Halkbank’tan 2017’ye Özel İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Küçük ve orta büyüklükteki sanayicilerin finansman ihtiyacını karşılamak amacıyla kurulan kamu bankası Halkbank 2017 yılına özel kredi kampanyası ile tüketicilerin karşısına çıktı. Halkbank kredi 2017 kampanyası ile tüketicinin her türlü ihtiyaçları için ihtiyaç kredisi veriyor. Halkbank’ın 2017 yılına özel kredi kampanyası kapsamında ihtiyaç kredisini özel faiz ve vade oranı ile veriyor.

Halkbank kredi 2017 kampanyası kapsamında ihtiyaç sahiplerine 48 aya varan vade seçeneği ile ihtiyaç kredisi kullanma imkanı tanıyor. Halkbank kredi 2017 kampanyası ile tüketiciye isterse masrafsız ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sunuyor isterse de uygun faizli ihtiyaç kredi kullanma imkanı tanıyor.

Halkbank kredi 2017 ihtiyaç kredisi kapsamında masrafsız krediye 1,19% faiz oranı belirlerken, masraflı ihtiyaç kredisine 1,13% faiz uyguluyor. Söz konusu faiz oranları Halkbank’tan kredili mevduat hesabı açtıran ve hayat sigortası yaptıran kişilere özeldir.

Halkbank’tan 48 ay vadeli 1,13% faiz oranından 50.000 TL tutarında masraflı kredi alınması halinde kredinin tahsis ücreti 1.423,99 TL oluyor. Kredinin yıllık toplam maliyeti 17,8815% olurken kredi kapsamında Halkbank 262,50 kredi tahsis ücreti alıyor. Yıllık toplam maliyet oranına faiz, kredi tahsis ücreti ve vergiler dahildir.

Halkbank kredi 2017 başvurusu aralarında boşluk olması şartı ile ‘’KREDI, TC Kimlik No, Gelir Bilgisi, Talep edilen Tutar’’ yazıp 3452’ye SMS göndererek yapılabiliyor. Ayrıca Halkbank şubelerine giderek veya Halkbank internet bankacılığı aracılığı ile kredi 2017 başvurusu yapılabilir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.