Ana SayfaBanka İş İlanlarıİş Bankası Personel Alacak!

İş Bankası Personel Alacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye İş Bankası güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Başvuru yapan adaylar, İstanbul, Ağrı, Diyarbakır, Hakkari ve Şırnak lokasyonlu çalışacaklar.

Geçerlilik süresi 3 Şubat 2018 ve sonrası bir tarih olan Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi Sertifika’nı kazanmış  adayların başvuru yapmasını öngören İş Bankası, eğitim seviyesi olarak en az lise mezunu ya da ticaret meslek lisesi mezunlarını tercih edecek. Söz konusu şartlardan bir diğeri ise adayların erkek olması. Başvuru yapacak olan erkek adayların İstanbul, Ağrı, Diyarbakır, Hakkari veya Şırnak illerinde ikamet ediyor olması ve askerlik için yapılmış olmasına dikkat etmektedirler.

Tam zamanlı çalışma olanağı sunacak olan İş Bankası, adayların boy uzunluğunun en az 1 metre 75 cm olma, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve 03. 02. 1989 ve sonrası bir tarihte doğmuş olma yani diğer bir söylemle 28 yaşında küçük olma şartı talep etmektedir.

Özel Güvenlik Personeli başvurusu kapsamında başvuru yapacak erkek adayların, geçmiş zamanlarda İş Bankası’nın yaptığı Özel Güvenlik Görevlisi, Şoför, Takip Memuru ya da Operasyon Destek Personeli kapsamındaki mülakat sınav evlerinin birinden başarı sağlayamamış olmamaları gerekmektedir. Herhangi bir kurum ya da kuruluştan zaruri görev mükellefiyeti bulunmaması gereken adayların aynı zamanda kamu haklarından mahrum olmamaları ve hapis hüküm kararı almamış olmamaları gerekmektedir.

Nasıl Başvuru Yapılır?

İş Bankası’nda Özel Güvenlik Görevlisi olarak çalışabilmeniz için ilk olarak yukarıda yazdığımız koşulları sağlamanız ve sonrasında bankanın ik.isbank.com adlı internet sitesindeki  “İş Başvuru Formu” üzerinden gerekli bilgileri doldurarak başvurunuzu yapmanız gerekmektedir. İş Bankası Şubelerine yahut Genel Müdürlük birimleri vasıtasıyla başvuru yapılmamaktadır. Gerekli şartlar ve işlem adımları tamamlandığı ve banka tarafından uygunluk testinden geçildikten sonra başvurusu kabul edilen adaylara  sınav davetleri gönderilmektedir.

İstanbul’da gerçekleşecek olan sınavın son başvuru tarihi 29 Ocak 2017 Pazar günü ve yine sınava ilişkin tüm ilanlar 31 Ocak 2017 Salı günü formda bulunan Başarı Durum Takip alanından yapılacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.