Ana SayfaDiğer İş İlanlarıTapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Çok Sayıda Personel Alımı Yapacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Çok Sayıda Personel Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi aracılığı ile 1 hafta önce (30.01.2017) açık pozisyonlarının bulunduğunu ve 54 personel alımı yapacağını ilan eden Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, söz konusu  başvurular bugün (06.02.2017) başladı.

Personel alımları Türkiye geneli olup, başvuru yapacak adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinin A fıkrasının 4,5,6,7 ve 8. bentlerinde belirtilen koşulların bulunması, lisan mezunu adayların KPSS P3 (B) ve önlisans mezunu adayların KPSS P93 (B)  puan türü üzerinden 70 ve üzeri puan almış olmaları gerekmektedir.

Merkez ve taşralarda istihdam edilecek Büro Personelliği işi kapsamında başvuru yapacak adayların üniversitelerin 4 yıllık Tapu Kadastro bölümlerinden ya da 2 yıllık meslek yüksek okullarının Tapu Kadastro yahut Tapu ve Kadastro bölümlerinde mezun olmaları, taşralarda istihdam edilecek Teknikerlik işi kapsamında başvuru yapacak adayların 2 yıllık meslek yüksek okullarının Tapu Kadastro yahut Tapu ve Kadastro bölümlerinde mezun olmaları gerekmektedir.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alım başvuruları  bugün başlayacak olup 10 Şubat 2017 tarihinde sona erecektir. Yani başvuru yapacak adayların 10 Şubat 2017 tarihine  www.tkgm.gov.tr adresinden alınan Sözleşmeli Personel Başvuru Talep Formunu doldurması ve formda belirtilen sözleşmeli personel başvuru talep formu, diploma ya da mezuniyet belgesinin fotokopisi, nüfus cüzdanı fotopisi ve KPSS yerleştirme sonuç belgesinin çıktısını yanlarına alıp Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’ne gitmeleri gerekmektedir. Başvurular posta ile yapılmayıp, şahsen kuruma gidilmesi gerekmekte ve birden fazla kuruma birden fazla ünvan için başvuru yapanların başvuruları geçersiz sayılmaktadır.

22 Bölge Müdürlüklerinin herhangi birisinden başvurular gerçekleşecek olup, atanmaya hak kazanan aday listesi ile yedek aday listesi Genel Müdürlüğün web sitesinden (www.tkgm.gov.tr) yayınlanacaktır. Adaylara ayrıca bir duyuru bildirisinde bulunulmayacaktır.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alım ilanlarını daha detaylı bir şekilde incelemek için aşağıda verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://www.tkgm.gov.tr/tr/icerik/personel-alim-ilani-0

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.