Ana SayfaEkonomiArçelik’ten Taşınma Kararı!

Arçelik’ten Taşınma Kararı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İstanbul’dan taşınma kararı alan Arçelik, Beylikdüzü’ndeki üretim merkezini 31 Mart 2018 tarihine kadar taşıyacağını açıkladı.

Taşınma İşlemi 31 Mart 2018’de Tamamlanacak

Markanın İstanbul’un Beylikdüzü’ndeki fabrikası elektronik üretimi yapmaktaydı. Şirket, söz konusu üretim merkezini Tekirdağ kentine taşıyacağını KAP’a bildirdi. Kamuyu Aydınlatma Platformuna verilen bilgide merkezin taşınmasının 31 Mart 2018 tarihine kadar gerçekleşeceği kaydedildi. Şirketin Beylikdüzü üretim merkezinde çalışmakta olan personelinin ne olacağı ise açıklamada yer almadı.

Kamuyu Aydınlatma Platformuna Bilgi Verdi

Arçelik’in Kamuyu Aydınlatma Platformuna yaptığı açıklamada, söz konusu üretim merkezinin ileri teknoloji ile üretim yaptığının altı çizilerek; rekabetin ve verimliliğin yükseltilmesi adına taşınma kararının verildiği ifade edildi. Açıklamada tüketici ihtiyaçlarının göz önüne alındığı, ihtiyaçların karşılanabilmesi için taşınma kararının verildiği, Beylikdüzü’ndeki elektronik üretim merkezinin Tekirdağ Çerkezköy’e taşınacağı ve taşınmanın 31 Mart 2018 tarihine kadar tamamlanmasının öngörüldüğü ifade edildi. Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformuna yaptığı açıklamada Beylikdüzü’nde boşaltılacak gayrimenkulün ne şekilde değerlendirileceği konusunda şimdilik bir karar alınmadığı da yer aldı.

Anadolu Efes’te Merter’deki Üretimi Durdurma Kararı Almıştı

Arçelik’in bu kararı öncesinde de buna benzer bir karar Anadolu Efes’ten gelmişti. Anadolu Efes markası Merter’deki üretim merkezinde devam eden faaliyetlerini durduracağını açıklamıştı. Anadolu Efes’in Kamuyu Aydınlatma Platformuna yaptığı açıklamada, Merter’deki üretimin hacminin farklı fabrika bünyelerine dahil edileceği ifade edilmişti. Anadolu Efes’in üretimi durdurma kararında verimin arttırılması ve fabrikanın şehir içinde kaldığına yönelik sebepler etkili olmuştu. Firmada çalışan personelin ise açık olan merkezlere kaydırılacağı, açık olmaması halinde ise yasal haklarının geçerli olduğu kaydedilmişti. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.