Ana SayfaKredilerICBC Bankası İhtiyaç Kredisi Başvurusu ve Detayları

ICBC Bankası İhtiyaç Kredisi Başvurusu ve Detayları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ICBC Bankası, müşterilerinin kendi ödeme planlarını oluşturabilecek şekilde ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

ICBC Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen bireylere başvuru esnasında gelir belgelerini getirmelerini isteyen banka, bireylerin aylık gelir durumlarına en uygun olacak şekilde ödeme seçenekleri sunuyor. Müşteriler, ilerleyen dönemlerdeki kredi ödemelerinde aksaklıklar yaşamamaları için isterlerse uzun vadeleri tercih edip az ödemeler gerçekleştirebilirler, isterlerse de kısa vadeleri tercih edip hemen krediyi bitirmek isteyebilme seçenekleri vardır. Esnek ödemeli ihtiyaç kredisi imkanını da sunan ICBC Bankası 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi olanağı sağlamaktadır.

48 ay vadeli 10 bin Türk Lirası ICBC Bankası ihtiyaç kredisi imkanından yararlanmak isteyen bireylerin aylık ödeyecekleri faiz oranı yüzde 1,12’dir. İhtiyaç kredisi yıllık maliyet oranı ise yüzde 16,51’dir. Bu kapsamda aylık kredi ödemesi 284,06 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Müşterilerden alınacak masraf tutarlarını banka yaklaşık tahminler üzerinden hesaplamıştır. En doğru kredi planlaması için bankayı ziyaret etmek gerekmektedir. Banka bireylerden kredinin binde beşlik oranı kadar kredi tahsis ücreti almaktadır. Bu ücretle birlikte de BSMV ücreti alan banka, 10 bin Türk Lirası için 50 Türk Lirası değerinde tahsis ücreti talep etmektedir. Hayat sigortası müşterilerin yaşlarına, aldıkları kredi miktarına göre değişiklik göstermektedir. Yıllık maliyet oranına ise tüm faiz, sigorta prim ücretleri, vergiler ve diğer ücret dahil edilerek hesaplamalar yapılmıştır.

ICBC Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen bireylerin banka şubelerine gitmeleri gerekmektedir. Başvuru sırasında kimlik ve gelir belgeleri, kredi başvurusu yapacak bireylerin kefilleri varsa aynı belgeleri onlarında getirmeleri gerekmektedir. Ücretli olarak istihdam eden bireylerin son aya ait olan maaş bordrolarını, serbest meslek sahibi bireylerin vergi levhalarını ve diğer gelir belgelerini, gayrimenkul sahibi olan bireylerin ise tapu ya da kira kontratlarının fotokopilerini getirmeleri gerekmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.