Ana SayfaBanka İş İlanlarıOdebank Direkt Satış Temsilcisi Alımları Yapıyor!

Odebank Direkt Satış Temsilcisi Alımları Yapıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Odeabank, Direkt Satış Temsilcisi alımları yapacağını duyurdu.

Odeabank’ın yayınladığı banka iş ilanına başvuru yapacak bireyler ofis dışında yani sahada bankanın ihtiyaç kredisi ve kredi kartlarının satışlarını gerçekleştirecek. Odebank Direkt Satış Temsilcisi alımları için banka adaylara bazı kriterler koymuştur. Adayların en az lisans ya da ön lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Devam zorunluluğu bulunmayan lisans öğrencilerinin başvurularını da banka değerlendirecektir. Banka adayların bankacılık ve satış alanında kariyer yapmayı istemelerini, hedeflerinin bu yönde olmalarını istemektedir. Bu alanda kariyer düşünen adayların başvuruları değerlendirme kapsamında bulunacaktır.

Banka personel alımlarına başvuru yapmak isteyen adayların insanlarla olan iletişimlerinin güçlü, iyi olması, ikna yeteneklerinin gelişmiş olması gerekmektedir. Müşteri odaklı hizmet veren, müşterilerine en iyi hizmeti vermek için her geçen gün kendisi bir adım ileriye taşıyan Odebank, Direkt Satış Temsilcisi için başvuru yapacak adayların da aynı performansta bulunmalarını,  müşterilerine en hızlı şekilde çözüm üretebilmelerini ve en iyi hizmeti vermelerini istemektedir.

Satış tecrübesi olan adayların başvurularını ön değerlendirmeye alacak olan Odeabank, adayların aynı zamanda ekip çalışmalarında başarılı, uyumlu olmalarını istemektedir. Sahada istihdam edilecek olan adayların genel dış görünümlerine özen göstermeleri istenmekte olup, aynı zamanda seyahat engellerinin bulunmaması talep edilmektedir. Adayların B sınıfı ehliyete sahip olmaları, araç kullanabilmeleri gerekmektedir. Başvuru yapacak erkek adayların ise askerlikle bir ilişkilerinin kalmamış olması ya da varsa da en az 2 sene olmak üzere tecil ettirmiş olmalıdırlar.

Odeabank tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/odea-bank-a-s-direkt-satis-temsilcisi-1062113?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.