Ana SayfaBanka İş İlanlarıVakıfbank 2017 Personel Alımları

Vakıfbank 2017 Personel Alımları

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank 1954 yılında kurulmuş köklü bir bankadır. Kurumsal bankacılık, ticari bankacılık, bireysel bankacılık, KOBİ, tarım bankacılığı ve çağdaş bankacılık alanlarında müşterilerine hizmet vermektedir. Bu hizmette müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için donanımlı ve bilgili eleman alımına özen göstermektedir.

Vakıfbank Personel Alım Aşamaları

Vakıfbank’ta çalışılan kademeler memur, uzman ve müfettiş yardımcılığıdır. Bu alanlarda en doğru ve uygun eleman alımı yapmak için banka sınavları düzenleyen bir bankadır. Öncelikle bankanın internet sitesine girerek insan kaynakları bölümünden özgeçmişinizi oluşturarak iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Ayrıca, Vakıfbank bazı sitelerin banka iş ilanları bölümüne ihtiyacı doğrultusunda ilan vermektedir. Bu ilanlar aracılığı ile de başvurunuzu yapabilirsiniz. Diğer bir personel alım şekli ise düzenlediği sınavlardır. Her bölüm için ayrı zamanlarda ve ayrı konularda sınavlar yapmaktadır. Bu sınavlara yine bankanın internet sitesi aracılığı ile başvuru yapabilirsiniz.

Vakıfbank sınavındaki sorular Anadolu Üniversitesi tarafından yapıldığı için, Anadolu Üniversitesi internet sitesi banka sınavları bölümüne kayıt oluşturarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuru esnasında bir kullanıcı adı ve şifresi oluşturarak her zaman o kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapma imkanınız vardır. Sınav başvurusundan sonra sınav yeri ve saati açıklanır ve sınava girersiniz. Sınavda çıkacak konularda önceden bildirilir.

Sınav gerçekleştikten sonra yaklaşık 3 hafta gibi bir süre sonra sınav sonucu hem Vakıfbank’ın internet sitesinde hem de Anadolu Üniversitesinin internet sitesinde yayınlanır. Sınav sonucunda mülakata girip giremeyeceğiniz belirtilir. Mülakata girebilecekseniz, mülakatın günü, yeri ve saati internet sitesi aracılığı ile bildirilir. Mülakatta alanında uzman 3 veya 4 kişi size farklı alanlardan soru sorarak hem muhakeme gücünüzü, hem genel kültür seviyenizi hem de işe yatkınlığınız olup olmadığınızı ölçer ve sonunda karar verilir. Eğer mülakat aşamasını da geçebilirseniz artık Vakıfbank personeli olursunuz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.