Ana SayfaGündemAnadolubank'tan Uygun Faizli Konut Kredisi!

Anadolubank’tan Uygun Faizli Konut Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Gelişmiş teknolojik altyapısı ve uzman kadrosu ile güçlü bir hizmet ağı oluşturan Anadolubank, uygun faizli konut kredisi düzenledi.

Müşterilerinin ev alma hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen, bunun için uzun vadeli çeşitli ödeme kolaylıkları sağlayan Anadolubank konut kredisi imkanı sunmaktadır.

Anadolubank konut kredisi faiz oranları yüzde 0,99’dur. 120 ay vadeye kadar ödeme imkanları sunan banka, her vade seçeneğinde aylık faiz oranlarını yüzde 0,99 tutmuştur. Sabit faizli konut kredisi olanağı sağlayan Anadolubank, müşterilerinin kredi geri ödemeleri için uygun ödeme planları oluşturmaktadır.

Satın alınmak istenen evin ekspertiz değerinin yüzde 75’lik değeri kadar kredi imkanı tanıyan banka, ekspertiz değerinin yüzde 50’lik payına kadar kefilsiz kredi imkanı tanımaktadır.

120 ay vadeli konut kredisi imkanından yararlanmak isteyen ve bu kapsamda 50 bin Türk Lirası finansman temin etmek isteyen bir bireyin aylık konut kredisi taksidi 713,89 Türk Lirası yapmaktadır. Bankanın uyguladığı faiz oranı sabit olup, yüzde 0,99’dur. Bankadan ihtiyaçları için finansman başvuru yapan müşterilerine finansman tutarının binde beşi kadar dosya masrafı talep eden banka, 50 bin Türk Lirası için 250 Türk Lirası istemektedir. Ekspertiz için alınan ücretler ise evin niteliklerine göre değişkenlik göstermektedir.

Konut kredisi başvurusunda ise müşterilerin T.C. kimlik numaralarının yazılı olduğu kimlik, ikametgahlarını ve gelir bütçe durumlarını gösteren belge ile beraber satın almak istedikleri eve ait olan dokümanları getirmeleri gerekmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.