Ana SayfaKredilerİki Kişinin Ortak Alabileceği Konut Kredisi Yapı Kredi'den!

İki Kişinin Ortak Alabileceği Konut Kredisi Yapı Kredi’den!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası, hayallerinde ev olan, yıllardır ev hayali kuran, artık kirada oturmak istemeyen ya da 2. bir evi olmasını isteyen müşterilerine özel anında konut kredisi imkanı sunuyor.

Yapı Kredi Bankası “Ev Beraber Mortgage” isimli bu ev kredisinin vade süresini 120 ay olarak belirlemiştir. Banka 120 aya kadar olan ödeme planları ve uygun faiz oranları ile müşterilerine kolay imkanlar sağlayarak onları ev sahibi yapmayı istemektedir.

Yapı Kredi Müşterilerine Ev Beraber Konut Kredisi Sunuyor! 

Konut kredisi faiz oranları yüzde 1,99’dan başlamaktadır. Banka kredi faizlerini tüm vadelerde aynı tutmuştur yani sabit faizli ev kredisi imkanı sunulmaktadır.

Banka kredi tutarlarını belli kriterlerde hesaplamaktadır. Bireylerin satın almayı istedikleri evin bir eksper tarafından raporu oluşturulur. Ekspertiz raporunun yüzde 80’inine kadar ev kredisi imkanı sağlanır. Mortgage kredisinde vade sonunda yaş sınırı konulmuştur. Bu yaş 70 olarak belirlenmiştir.

Banka müşterilerine kendi belirledikleri dönemlerde kendi belirlediği ödeme miktarları ile ödeme planları oluşturmak imkanları vermiştir. Müşteriler isterlerse ara ara ödemeler yapabilir, isterlerse de tüm krediyi belirlenen vadeden önce kapatabilirler.

Banka yatırım amaçlı alınan konutlar için müşterilerine bir fırsat daha sunmuştur. İki kişi ortak olarak Yapı Kredi Bankası Ev Beraber Mortgage kredisi imkanından yararlanabilmektedirler.

Anında konut kredisi başvurusu için bireysel internet ya da mobil şubeden, Yapı Kredi Bankası’nın kendi internet sitesinden gerçekleşmektedir. Şubeye gidip başvurularını yapmak isteyen bireylerin yanlarına satın almayı düşündükleri evin dokümanları ile beraber, gelir dokümanlarını ve nüfus cüzdanlarını getirmeleri gerekmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.