Ana SayfaBanka İş İlanlarıAktif Bank Şube Gişe Görevlisi Alımı Yapıyor!

Aktif Bank Şube Gişe Görevlisi Alımı Yapıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Aktif Bank, banka mevzuatlarına uygun koşullarda, kalite odaklı çalışabilecek Şube Gişe Görevlisi alımları gerçekleştirecek.

Şube Gişe Görevlisi alımı yapmak için banka iş ilanı yayınlayan Aktif Bank, başvuru yapacak adaylara bazı kriterler sunmuştur. Kriterlere en uygun adayların başvuruları değerlendirmeye alınacaktır. Peki nedir bu kriterler? Adayların üniversitelerin 4 yıllık eğiti veren bölümlerinden mezun olunması koşulu sunulmuştur. Aynı zamanda adayların alanlarında 1 sene deneyim sahibi olmuş olmaları gerekmektedir.

Adayların cari hesap işlemleri ve bağlı mevzuat kapsamında donanımlı, bilgi sahibi olmaları talep edilip, müşteri ve kalite odaklı çalışması gerektiğini belirtmiştir. Kaliteye, müşterilerine önem verilmesine dikkat eden Aktif Bank, adayların da aynı performansı gösterebilmelerini istemektedir.

Kriterlerden bir diğeri ise  ekip çalışmalarında başarılı olunmasıdır. Ekip çalışmalarında başarı, ekibe uyum sağlama, insan ilişkilerinde başarılı, insanlara karşı güler yüzlü olunması bankanın dikkat ettiği önemli hususlardandır. Adayların yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilmeleri gerekmektedir.

Erkek adayların ise askerliklerini yapmış ya da en az 2 sene tecilli olmaları istenmektedir. Aktif Bank, bünyesinde istihdam edeceği, gerçekleştireceği banka personel alımlarında adayların kariyer hedeflemelerini, uzun dönemli bünyelerinde çalışmalarını istemektedir. Tüm adayların dinamik, etkin iletişim yeteneğinin olması, her zaman çözüm odaklı performans göstermeleri istenmektedir.

Banka personel alımları ise 26 Ağustosta sona erecektir.

Aktif Bank tarafından yayınlanan ilgili iş ilanı detayına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/aktif-yatirim-bankasi-a-s-kayseri-sube-gise-gorevlisi-1820163?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.