Ana SayfaBanka İş İlanlarıGaranti Mortgage Çok Sayıda Saha Satış Temsilcisi Alımları Gerçekleştiriyor!

Garanti Mortgage Çok Sayıda Saha Satış Temsilcisi Alımları Gerçekleştiriyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası‘nın kollarından biri olan Garanti Mortgage, Saha Satış Temsilcisi alımları gerçekleştirecek.

Garanti Mortgage satış ekibinde çalışma saatlerinin çoğu zamanını emlak ofisine giderek, Garanti Bankası’na konut kredisi kazandırmak için emlak ofisleri ile birlikte çalışmalar yürütülmesi, emlak ofisleri ve Garanti Bankası şubeleri ile kurulacak ilişkilerin yönetiminden sorumlu olunması görevlerinde bulunacak Saha Satış Temsilcisi alımlarında başvuru yapacak adaylara banka bir takım kriterler sunmuştur. Adayların bu kriterleri sağlaması gerekmektedir.

Garanti Mortgage banka personel alımlarında sunulan kriterlerden biri adayların en az ön lisans ya da lisans mezunu olmaları gerekmektedir. İleri seviyede MS Office programlarının kullanılması istenmiştir. Ülkemizin en fazla konut kredisi kullandırımı sağlayan bankalarından biri olan Garanti Bankası, alanında kariyer hedefleyen, uzun dönemli çalışmak isteyen adayların başvuru yapmasını istemektedir.

Aranan kriterlerden bir diğeri ise alım yapılacak banka personellerinin erkek olunmasıdır. Ve bu erkek adayların 30 ve üzeri yaşta olmamaları gerekmektedir. Aynı zamanda da askerlik hizmetlerinin verilmiş ya da ez 2 seneliğine tecil ettirmiş olunması talep edilmektedir.

Söz konusu banka iş ilanı ofis dışında yani saha da görev alınacak bir pozisyon olduğundan ötürü, adayların saha satışı yapmak için istekli olmaları, sahada çalışabilecek durumda olmaları gerekmektedir. Ve yine adaylar insanlarla sürekli iletişim halinde bulunacaklarından dolayı güler yüzlü, insan ilişkilerinde başarılı, ikna yeteneklerinin gelişmiş olması istenmektedir. Adayların yoğun müşteri ilişkilerini aktif ve başarılı bir şekilde yürütebilmesi gerekmektedir.

Banka önceki dönemlerde çeşitli sektörlerinde saha satış ekiplerinde istihdam edilmiş adayları ön değerlendirmeye alacaktır. Bu nedenle adayların böyle bir deneyimleri varsa muhakkak CV’lerinde belirtmeleri gerekmektedir. Ancak yine önceki dönemlerde Garanti Mortgage sınavlarına katılmış, mülakatlara girmiş ve elenmiş olma durumu söz konusu ise, banka bu durumdaki adayların başvurularını değerlendirmeyecektir.

Garanti Mortgage tarafından yayınlanan ilgili iş ilanı detayına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/garanti-mortgage-is-ilanlari-c21196-p12294/

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.