Ana SayfaBanka İş İlanlarıŞekerbank Müşteri Temsilcisi Kadrosu İçin Personel Alımı Yapacak

Şekerbank Müşteri Temsilcisi Kadrosu İçin Personel Alımı Yapacak

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Şekerbank, müşteri temsilcisi kadrosunda bulunan boş kadrolar sebebiyle müşteri temsilcisi alımı yapacağını duyurdu. İşte Şekerbank’ın müşteri temsilcisi kadrosu için alım yapacağı iş ilanına dair tüm detaylar!

Şekerbank, personel alımı gerçekleştirecek adaylar için sunduğu şartlar arasında 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ne bağlı bölümlerden mezun olan kişiler arasından tercihini gerçekleştirecek. Bireysel bankacılığın satış servisi bölümünde en az 3 yıl deneyimli olan kişiler arasından personel alımı gerçekleştirecek olan Şekerbank, işe alım yapacağı adayların takım çalışmasına yatkın, iletişim konusunda kendisine güveni olan ve yeteneklere sahip adayların başvuru gerçekleştirmesini talep ediyor.

Aynı zamanda erkek adaylar için askerliğin tamamlanmış olmasını talep eden Şekerbank, esnek çalışma saatleri ile uyumlu bir şekilde çalışma gerçekleştirebilecek adayların başvurularını bekliyor.

Şekerbank Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi İş Tanımı

Şekerbank, müşteri temsilcisi kadrosu için işe alım gerçekleştireceği personellerin; tüm bireysel bankacılık ürünlerine hakim olmalarını, mevcut ürünlerin müşterilere tanıtımları, pazarlanması ve satışının yapılması gibi görevler almalarını talep ediyor. Aynı zamanda gerçekleştirilecek olan bu faaliyetler ile birlikte bireysel ve kurumsal hedeflerin, müşteri portföyünde yaşanacak geliştirmenin ve elde edilen verimliliğin de artırılmasını hedefleyen Şekerbank, personellerinin Şekerbank politikaları ile uyumlu olan hedef müşterilerinin tespit edilmesi ve müşterilerin kalıcı müşteri haline getirilmesi için, adaylardan performans göstermelerini talep ediyor.

Siz de bu banka iş ilanına başvuru gerçekleştirmek istiyorsanız, aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla iş başvurusu gerçekleştirebilirsiniz. Bu iş ilanı için son başvuru tarihi 10 Ağustos 2017 tarihidir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/sekerbank-bireysel-bankacilik-musteri-temsilcisi-gumussuyu-1810947

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.