Ana SayfaBirikim & YatırımTEB'den Hoşgeldin Faizi ile Marifetli Hesap Kampanyası!

TEB’den Hoşgeldin Faizi ile Marifetli Hesap Kampanyası!

TEB'den Hoş Geldin Faizi ile Marifetli Hesap Kampanyası! Vadesiz Hesap Ek Faiz Yapısı ve Kazanma Koşulları! Detaylar İçin...

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

TEB’den Hoş Geldin Faizi ile Marifetli Hesap Kampanyası!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), avantajlı faiz oranları ile müşterilerine özel gecelik vadeli mevduatta günden güne büyüyen, müşterilerinin diledikleri zaman paralarını yatırabileceği ya da çekebileceği Marifetli Hesap imkanı sağlıyor.

Marifetli hesap ile  günlük vadeli olarak çalışıp, her gün anapara ve faizin değerlendirmesini sağlıyor. Marifetli Hesap açtıran tüm müşterilerine TEB, üç aylık dönem boyunca avantajlı hoş geldi faizi imkanı tanıyor. Faiz oranı yüzde 24’tür. Bireyler 0 bakiye ile hesap açabilmektedirler. Ancak bilinmesi gereken bir husus söz konusudur. 2000 TL, 1000 USD,EURO ve GBP üzerindeki birikimlerde faiz uygulanmaktadır. Bireyler farklı döviz cinsleri üzerinden hesap açabilir, her bir hesap için ayrı ayrı hoş geldin faizinden yararlanabilmektedirler.

Hoş geldin faizi 2000 TL – 750,000 TL, 1.000 USD/EUR/GBP – 500.000 USD/EUR/GBP arası tutarlar için uygulanabilecektir. Banka, sadece bireysel müşterilerine Marifetli Hesap imkanını sunmaktadır. Ayrıca her bir döviz cinsinden her müşteri sadece 1’er tane hesap açabilmektedir. örneğin Türk Lirası cinsinden ikinci bir hesap açılamamaktadır. Hesabın açıldığı günden itibaren hoş geldin faizi uygulanmaya başlar. Marifetli Hesap açtırmak isteyen bireylerin vadesiz hesapları yoksa ilk aşamada vadesiz hesap açtırmaları gerekmektedir.

Bireyler istedikleri zaman hesaplarından para çekebilir ve yine istedikleri zaman para yatırabilmektedirler. Ancak gece 05.00 ile 06.00 saat aralığında Marifetli Hesaba erişim sağlanamaz. Marifetli hesap için hesap işletim ücreti ödemesi yapılmaz. teb.com.tr ile bütün TEB şubelerinden hesap açtırmak mümkündür.

 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.