Ana SayfaKredilerGaranti Bankası Düşük Faizli Taşıt Kredisi!

Garanti Bankası Düşük Faizli Taşıt Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası taşıt kredileri avantajlarından faydalanmak için bir seçenek olarak sunduğu sıfır araçlarda geçerli bu kampanya ile araç sahibi olmak isteyenlere imkan sağlıyor.

Garanti Bankası 0 Km. Taşıt Kredisi kullananlar düşük faizli taşıt kredisi olanağından da yararlanıyor. Bankaların taşıt kredileri için geçerli olan en fazla kredi karşılama oranı olan yüzde 70’in geçerli olduğu bu krediyi kullanmak isteyenler Garanti Bankası’nın 48 ay vade seçeneğinden ve düşük faiz oranlarından faydalanabiliyorlar. Kredi için belirlenen en az tutar 5.000 lira, en fazla tutar ise 100.000 lira olarak belirlenmiş.

Garanti Bankası araç kredisi almak isteyen kişiler bildirilen detaylar arasında 18 ile 70 yaş aralığında gerçek kişi olmak gerekiyor. İnternetten online kredi başvurusu yaparak ya da bankanın mobil şubesini kullanarak Garanti Bankası taşıt kredisi başvurusu yaparak taleplerini ileten müşterilere banka tarafından en geç 1 iş günü içinde geri dönüş sağlanıyor ve müşteriler detaylar hakkında bilgilendiriliyor.

Garanti Bankası kredi faiz oranları bilgilerinde bu avantajlı taşır kredisi için aylık yüzde 1.29 oran belirlenmiş. Yani Garanti Bankası uygun faizli araç kredisi başvurusu yaparak kabul gören ve 50.000 lira tutarında kredi kullanan bir müşteri 36 ay vade seçeneğini tercih ettiği takdirde yüzde 1.29 faiz oranı ile aylık olarak 1.822 lira taksit ödüyor. Kredi bitiminde toplam faiz oranı BSMV ve KKDF dahil olmak üzere 15.595,60 lira olurken, ödeme bitiminde müşterinin ödediği toplam tutar ise 65.845,60 lira oluyor.

Araç kredisi faiz oranları arasında uygun faiz oranı ile dikkat çeken Garanti Bankası taşıt kredisi için belirlenen tahsis ücreti bir sefere mahsus olmak üzere kredi tutarı esas alınarak yüzde 5 olarak alınıyor. İnternetten kredi başvurusu yaparak kullanılabilen bu kredi ve Garanti Bankası en uygun krediler için şubelere gidilerek de başvuru yapılabiliyor. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.