Ana SayfaBanka İş İlanlarıTEB Genel Muhasebe Uzmanları Arıyor!

TEB Genel Muhasebe Uzmanları Arıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Ekonomi Bankası genel muhasebe yönetici yardımcısı banka personeli alımı yapacağını açıkladı.

TEB Yatırım Menkul Değerler AŞ. bünyesinde görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacak açık pozisyonun Genel Muhasebe Yönetici Yardımcısı / Yöneticisi olduğu, işe alınacak olan yeni personellerin Mali İşler departmanında görevlendirileceği bildirilen TEB iş başvuruları duyurusunda başvuru yapacak olan adaylarda aranan özellik ve şartlar da belirtildi.

TEB Yatırım Menkul Değerler personel alımı için gerekli olan şartların başında 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin ekonomi ve işletme gibi bölümlerinden mezun olmak geliyor. En az 3 yıl olmak kaydıyla tecrübeli banka personeli alımı yapılacak olan pozisyona başvuracak kişilerin daha önceden bankalarda ya da aracı kurumlarda görev yapmış olmaları isteniyor. Deneyimli banka personelleri iş başvurusu yapacakların ayrıca analitik düşünce yapısına sahip, sorun çözme konusunda başarılı, iş planlama ve zaman yönetiminde beceri sahibi olması, Microsoft Office uygulamalarını etkin bir şekilde kullanabiliyor olması ve tercihen İngilizce biliyor olması gerektiği TEB banka personeli alımı duyurusunda yer alan detaylar arasında.

TEB personel alımı iş başvurusu yapan erkek adaylarda aranan şart ise askerlik görevlerini yapmış olmaları şeklinde bildirildi.

Banka muhasebe personeli alımı ile işe alınan yeni personeller TEB Yatırım Menkul Değerler şirketinin tahsilat ve muhasebe işlemlerinden sorunlu olacaklar. Tecrübeli muhasebe personeli alımı ile yeni görevlerine başlayan kişiler ayrıca şirketin mali yükümlülüklerinin yerine getirilmesi, vergilerin hazır edilmesi ve ilgili beyannamelerin oluşturulması, vergiler ve ilgili mevzuatlar, SPK mevzuatına ve uygulamalarına hakim olması, sorumluluk alanındaki tüm iş süreçlerinin kontrol ve iyileştirmelerinin sağlanması, ayrıca çalışacağı birim olan Mali ve İdari İşler biriminde mevcut olan çeşitli işlerde çalışması gibi görevler üstlenecekler.

TEB Yatırım iş başvuruları şirket tarafından 18 Ağustos 2017 tarihine kabul edilmekle birlikte muhasebeci banka personeli alımları için başvuru yapmak isteyenler ya da daha detaylı bilgi edinmek isteyenler aşağıdaki bağlantıdan faydalanabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/teb-turk-ekonomi-bankasi-genel-muhasebe-yonetici-yardimcisi-yoneticisi-1849257

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.