Ana SayfaBanka İş İlanlarıFibabanka Gayrimenkul Uzmanları Personel Alımı Duyurusu Yaptı!

Fibabanka Gayrimenkul Uzmanları Personel Alımı Duyurusu Yaptı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Fibabanka AŞ. yaptığı duyuruda Gayrimenkul Değerleme Uzmanı pozisyonunda açık olduğu ve bu pozisyon için banka personel alımı yapılacağını açıkladı.

Fibabanka Gayrimenkul Değerleme Uzmanı olarak işe alınacak olan kişilerde aranan özellikler de banka tarafından yapılan duyuruda bildirildi. İnşaat Mühendisliği, Mimarlık, Harita Mühendisliği, Şehir Planlama gibi 4 yıllık eğitim veren fakültelerde öğrenciliği devam eden ya da bu bölümlerden mezun olmuş kişiler Fibabanka iş başvurusu yapabiliyor. Daha önce bu alanda başka bir bankada en az 5 yıl olmak üzere çalışmış olan tecrübeli banka personelleri alımı yapılacağı bildirilen duyuruya başvuranların ayrıca değerlendirmeye alınabilmeleri için SPK Değerleme Lisansı sahibi olmaları gerekiyor.

Banka gayrimenkul uzmanı iş başvurusu ile ilgilenen adaylarda aranan diğer nitelikler ise Microsoft Office uygulamalarına ileri derecede hakim olması, Fibabanka’yı temsil etmekte başarılı olması, iletişim kabiliyetinin üst düzey olması, ekip çalışmasına ayak uydurabilecek olması, sorunlar karşısında analitik düşünebiliyor ve çözüm odaklı çalışıyor olması, ofis ortamı dışında sahada yoğun bir şekilde çalışma şeklini kabul edecek olması, işi ile ilgili gelişim ve yeniliklere açık olması ve bu yenilikleri işine entegre edebilmesi olarak sıralanıyor.

Fibabanka eleman alımları için başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik hizmetlerini bitirmiş, muaf ya da tecil ettirmiş olmaları da aranan şartlardan biri olarak bildirilirken, ayrıca Fibabanka iş başvurusu yapacak olan adayların aktif şekilde araç kullanıyor ve B sınıfı ehliyete sahibi olmaları, iş seyahatleri için engel teşkil eden bir durumlarının olmaması gerektiği de yapılan duyuruda yer alıyor.

Banka personel alımı iş başvurusu yaparak Fibabanka bünyesinde işe başlayacak olan kişilerin alacakları görev ve sorumluluklar duyuruda detaylı olarak belirtilirken, duyuruya başvuracak kişiler için belirtilen son başvuru tarihi 28 Eylül 2017 olarak bildirildi.

Fibabanka iş banka iş başvuruları ile ilgilenen, işin detayları ve tanımı hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için aşağıdaki bağlantı paylaşılmıştır.

http://www.kariyer.net/is-ilani/fibabanka-a-s-gayrimenkul-degerleme-uzmani-1842905

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.