Ana SayfaSigorta İş İlanlariAvivaSA Sigorta Engelli Personeller Alacağını Açıkladı!

AvivaSA Sigorta Engelli Personeller Alacağını Açıkladı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

AvivaSA Emeklilik ve Hayat AŞ. engelli personel alımı yapacağını duyurduğu pozisyonun satın alma ve lojistik departmanı olduğunu bildirdi.

AvivaSa Sigorta engelli personel alımı yaptığını ve açık pozisyonların satın alma ve lojistik birimlerinde olduğunu açıkladı. Sigorta engelli personel alımı için başvuru yapacak olan kişilerde aranan tüm şart ve özellikler de detaylı bir şekilde bildirildi.

2 yıl satın alma biriminde çalışarak deneyim kazanmış sigortacılık satın alma elemanlarının alınacağının bildirildiği açıklamada başvuru yapacak kişilerin engelli olmaları ve bu engellerini devletin ilgili kurumu tarafından verilmiş raporla belgeleyebiliyor olmaları istendi.

Üniversite mezunu engelli personeller arasında seçilecek kişilerde ayrıca Microsoft Office uygulamalarını etkin bir şekilde kullanabiliyor olması, satın alma konusunda uygulamaya ve tekniğe dayalı bilgi sahibi olması, planlama becerisi yüksek olması, analitik düşünce yapısına sahip olması, işini titizlikle yapan ve takip eden kişiler olması gibi şartlar aranıyor.

Tecrübeli satın alma elemanı şeklinde gerçekleştirilecek olan AvivaSA engelli personel alımı aşamalarını başarıyla geçerek göreve başlamasına karar verilen adaylar ile ilgili yapacakları işin tanımı da açıklandı. AvivaSA Sigorta şirket politikalarına uygun olarak satın alınacak hizmet ya da malların alımının gerçekleştirilmesi, gelen hizmet ve ürün tekliflerinin değerlendirilmesi, satın alınmasına karar verilen ürünler hakkında gerekli sözleşmelerin hazırlanması, ilgililere iletilmesi, AvivaSA Emeklilik Hayat AŞ.’nin çalıştığı tedarikçilerin alternatiflerinin araştırılması, tedarikçilerin ürün ve hizmet teslimatı, kalitesi ve fiyatlarının kontrol edilmesi, tedarikçilerin mevcut performansının revize edilmesi adına süreç ve sistemlerin geliştirilmesinin sağlanması ve destek olunması gibi sorumluluk alanları olacak.

AvivaSA tecrübeli sigorta personeli iş başvurusu yaparak işe alınan yeni personeller sigorta departmanında tam zamanlı ve sürekli görev yapacak olup, engelli adayların başvuruları kabul edilecek. Engelli personel alımları ile ilgili başvurular AvivaSA Sigorta tarafından 4 Eylül 2017 tarihine kadar değerlendirmeye alınacak.

Satın alma personeli iş başvurusu yapmak ya da bu duyuru ile ilgili bütün detaylara ulaşmak isteyenler aşağıdaki bağlantıdan erişebilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/avivasa-emeklilik-ve-hayat-a-s-satinalma-yetkilisi-engelli-1826689

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.