Ana SayfaSigorta İş İlanlariSon 2 Gün! Eureko Sigorta Personel Alımları!

Son 2 Gün! Eureko Sigorta Personel Alımları!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Eureko Sigorta yaptığı personel alımları duyurusunda Anlaşmalı Kurumlar Yetkilisi pozisyonundaki açıktan dolayı bu bölüm için istihdam sağlanacağını açıkladı.

Eureko Sigorta AŞ. tarafından yapılan açıklamada açık pozisyon için başvuru yapacak olan adayların şirketin Sağlık Sigortaları departmanında görevlendirileceği ve aranan özellikler de bildirildi.

Sigorta satış personeli iş başvurusu yapacak olan adayların üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Hemşirelik, İşletme, Sigortacılık ve Eczacılık gibi bölümlerinden mezun ya da bu bölümlerde öğrenci olmaları gerekiyor. Şirket ayrıca başvuru sahiplerinin sağlık sektöründe satın alma departmanında sağlık sigortası alanında en az 2 yıl olmak suretiyle çalışmış ve deneyim edinmiş kişilerin başvurularının değerlendirmeye alınacağını da belirtti.

Eureko Sigorta personel alımları ile ilgilenen erkek adayların askerlik hizmetlerini tamamlamış olmaları istenirken, tüm adaylarda aranan şartlar arasında sorunlar karşısında çözüm odaklı çalışma, ilişki yönetimi konusunda başarılı olma, iletişim yeteneğinin güçlü olması, müşteri bilinci sahibi ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma, işinde kaliteyi esas alma, Microsoft Office uygulamalarına iyi derecede kullanabiliyor olma, ileri derecede Excell kullanıyor olma, takım halinde çalıma şeklini benimseyecek, uyum ve katkı sağlayacak olma gibi detaylar bulunuyor.

Tecrübeli sağlık sigortası personel alımı için başvuru yaparak gerekli şartları yerine getirdiğine karar verilerek işe alımı gerçekleşen yeni personeller Eureko Sigorta Sağlık Sigortaları biriminde sürekli ve tam zamanlı olarak çalışacaklar. Şirket tarafından bildirilen işin tanımında sağlık kurumları ile yeni anlaşmalar yapılması, anlaşmalı sağlık kurumları ile ilgili nitelik ve nicelik takibinin yapılması, anlaşmalı sağlık kurumları ile sözleşme yenileme işlemlerinin yapılması, sigortalı anlaşmalı kurumlardan gelen şikayetlerin çözüme ulaştırılması, anlaşmalı kurumların iç ve dış müşterilerinden gelen taleplerin çözüm süreçlerinin takibinin yapılması gibi görevler sıralandı.

Eureko Sigorta iş başvurusu yapmak isteyen adayların başvuruları şirketin ilgili departmanı tarafından 25 Ağustos 2017 tarihine kadar kabul ediliyor.

Sigorta şirketi eleman alımları başvurusu yapmak ya da bu duyuruya ait tüm detayları öğrenmek isteyenler aşağıdaki bağlantıdan bu bilgilere ulaşabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/eureko-sigorta-a-s-anlasmali-kurumlar-yetkilisi-1827843

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.