Ana SayfaGündemKOOP Türkiye Platformu Eylül Ayında Hayata Geçiriliyor!

KOOP Türkiye Platformu Eylül Ayında Hayata Geçiriliyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Dünya çapında finans sektörünün sürekli değiştiği, alternatif hizmet ve ürünlerin daha çok tercih edildiği bir döneme doğru gidiliyor. Bu yeni döneme Fintech’lerin finans ve teknolojiyi birleştirerek damga vurması bekleniyor. Fintech’ler değişen teknolojiler doğrultusunda doğan yeni ihtiyaçların farkında olarak kişilere mobil dünyanın avantajlarını sunuyor. Fintech sektörünün iş dünyasını da teknolojik gelişmelere adapte etmesi ve dönüştürmesi bekleniyor.

Bireysel ve kurumsal tüketicilere sağlanan avantajlar ile sunulan işlemlerin çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşmesine ve finans sektörünün genelinde paradigmaların değişmesine yol açan Fintech’ler değişik çözüm ve hizmetleri ile dikkat çekiyor.

Yayımlanan Türkiye Fintech Ekosistemi raporuna göre Türkiye’de Fintech sektörünün yıllık olarak ortalama yüzde 12 oranında büyüdüğü açıklandı. Melek yatırım ağları ve girişime dair sermayelerden geçtiğimiz dört yılda Türkiye’deki Fintech alanındaki girişimlere toplam olarak 53.2 milyon dolar tutarında yatırım yapıldı. Finansal bilincin yerleşmesi ve teknolojik gelişmelerin iş dünyasına yansıması sonucunda Fintech sektöründe de hızlı bir büyüme gözlemleniyor. Çözümlerinin ihtiyaçlar yönünde olmasından dolayı Fintech her geçen gün daha çok kişiye ulaşıyor.

Teknoloji ile finans dünyasını birleştirerek güçlü bir ekosistem oluşturmak amacıyla yol açıkan FintechPark, KOOP ile Fintech firmalarına, perakendecilere, finans kuruluşlarına, teknoloji firmalarına, telekom operatörlerine ve diğer sektörlerdeki oyunculara katma değeri yüksek olan hizmetler sunuyor.

KOOP Program Başkanı ve FintechPark’ın İş Geliştirme Ortağı Demet Zübeyiroğlu, KOOP’un Türkiye platformunun önümüzdeki eylül ayının sonunda düzenlenecek olan bir tanıtım ile hayata geçirileceğini söyleyerek, KOOP’un tüm sektör oyuncuları açısından birleştirici bir role sahip olacağını belirtti. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.