Ana SayfaBanka İş İlanlarıDenizbank Tahsilat Yetkilisi Personel Alımları!

Denizbank Tahsilat Yetkilisi Personel Alımları!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank yeni personel alımı yapacağını duyurarak açık pozisyonun Kanuni Takip Tahsilat Yönetimi Yetkilisi olduğunu açıkladı.

Denizbank tahsilat yetkilisi personeli iş başvurusu ile ilgilenen adaylarda aradığı özellik ve nitelikleri de açıkça bildirdi. Banka tarafından yapılan duyuruda üniversitelerin Ekonomi, İstatistik, İşletme, Matematik, Bilgisayar Mühendisliği ya da Endüstri Mühendisliği gibi bölümlerinden mezun olmuş ya da öğrencilikleri hala devam eden adayların başvuru yapmasını istiyor.

Banka tahsilat yetkilisi iş başvurusu yapmak isteyenlerin ayrıca periyodik verilerde ortaya çıkan değişikliklerin analiz edilmesi, yorumlanması, raporlarının hazırlanması gibi konularda en az 5 tıl daha önceden deneyim kazanmış olması gerekiyor. Microsoft Office programlarına ileri düzeyde hakim olan, ileri derecede İngilizce bilen, analitik düşünce yapısı sahibi kişiler olması da Denizbank tarafından yapılan personel arayışı duyurusunda yer alıyor. Banka personel alımı iş başvurusu yapacak olan erkek adayların askerlik görevlerini bitirmiş olmaları gerekiyor.

Denizbank tahsilat yetkilisi iş başvurusu yapacak olan kişilerin değerlendirmeleri yapılarak işe alımları gerçekleştikten sonra ne gibi görev ve sorumluluklar alacakları da duyuruda detaylı bir şekilde bildirildi. Buna göre; yeni personeller periyodik veri analizleri doğrultusunda kanuni takip dosyalarının tahsilatını artıracak çözümler bulmak, takip dosyalarının daha verimli olması için hangi yöntemle takip edilmesi gerektiğinin bulunması, gerekli raporların hazırlanması, borçlu kitleye ait skorlama çalışmalarının yapılması, hukuk bürolarına devredilecek olan tahsilat dosyalarının takip edilmesi gibi görevler alacaklar.

Denizbank iş başvuruları banka tarafından 3 Eylül 2017 tarihine kadar kabul edilecek olup bu pozisyonda işe alınanlar sürekli ve tam zamanlı olarak orta düzey yönetici konumunda görev yapacaklar.

Banka tecrübeli eleman alımı iş başvurusu yapmak isteyen ve daha fazla bilgiye ulaşmak isteyenler aşağıdaki bağlantıdan faydalanabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/denizbank-kanuni-takip-tahsilat-yonetimi-yetkilisi-1825748

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.