Ana SayfaBanka İş İlanlarıKuveyt Türk Katılım Bankası Uzman Personel Alımı!

Kuveyt Türk Katılım Bankası Uzman Personel Alımı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından yapılan eleman alımları duyurusunda Ürün Geliştirme Uzman Yardımcısı pozisyonunda açık olduğunu bildirildi.

Finans sektöründe gösterdiği faaliyetler adından söz ettiren Kuveyt Türk Katılım Bankası, daima artan performansı ve fazlalaşan şubeleriyle diğer katılım bankaları arasındaki yerini sağlamlaştırarak ilerlemektedir.  1989 yılından bu yana bankacılık faaliyetlerini sürdüren banka, kariyerinde daha üst basamaklara çıkmayı hedefleyen kişileri ekibine katmak istiyor. ADK Ürün Geliştirme Müdürlüğü bünyesinde görev verilmek üzere Ürün Geliştirme Uzman Yardımcısı olacak kişilerin yeniliklere ve gelişime açık olmasını istiyor.

Üniversite Mezunu Personel Alımı

Kuveyt Türk uzman personel alımı pozisyona başvuru yapacak olan adaylarda aradığı özellikleri de açıkladı. Erkek adayların askerlik görevlerini tamamlamış olması gerektiğini belirten banka tüm adayların üniversitelerin İşletme Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği Fakültelerinden mezun ya da fakültelerden birinde öğrenci olmalarını istiyor.

Tecrübeli ya da tecrübesiz banka personel alımı yapacak olan banka adayların ileri derecede İngilizce biliyor olmasını, raporlama ve organizasyon yeteneklerinin gelişmiş olmasını, iş ile ilgili analizlerin hazırlanması konusunda bilgi sahibi olmasını, Microsoft Office uygulamalarını etkin bir şekilde kullanabiliyor olmasını, takım olarak çalışma şekline uyum sağlayabilecek olmasını, sorun çözme ve analiz kabiliyetlerine sahip olmasını, kendini iyi ifade edebilmesini, ikna yeteneğinin gelişmiş olmasını da istiyor.

Banka Uzman Personel Alımı

Kuveyt Türk tecrübeli eleman alımı ile ilgilenen kişiler banka tarafından belirli değerlendirmelere tabi tutulduktan sonra işe alımları gerçekleştiği takdirde banka bünyesinde uzman konumunda hafta içi 08:30 – 17:30 saatleri arasında sürekli ve tam zamanlı olarak çalışacak olup, Kuveyt Türk’ün Özel Sağlık Sigortası, yemek kartı, prim ve giyim yardımı gibi avantajlarından da yararlanacaklar.

Kuveyt Türk İş Başvuruları

Kuveyt Türk Katılım Bankası personel alımı ile işe alınacak yeni personellerin hangi görev ve sorumlulukları üstlenecekleri duyuruda ayrıntılı bir şekilde belirtildi. Bu duyuru 10 Eylül 2017 tarihine kadar banka tarafından değerlendirmeye alınacak olup, aşağıdaki bağlantı Kuveyt Türk iş başvurusu yapmak ya da duyuru ile ilgili bütün bilgilere sahip olmak isteyenlere yardımcı olacaktır.

http://www.kariyer.net/is-ilani/kuveyt-turk-katilim-bankasi-a-s-urun-gelistirme-uzman-yardimcisi-1830431

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.