Ana SayfaKredilerBurgan Bank 20.000 Lira İhtiyaç Kredisi!

Burgan Bank 20.000 Lira İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Burgan Bank bireysel kredi seçenekleri ile nakit ihtiyacı olanların rahat bir nefes almasını sağlıyor. Banka ihtiyaç kredisi faiz oranlarını kredinin tutarına ve vadesine göre belirleyerek kredi sahibinin bütçesine uygun hale getiriyor.

Kişiye özel faiz oranlı ihtiyaç kredisi olarak da nitelendirilen Burgan Bank ihtiyaç kredilerinde aylık faiz oranları kredinin tutarına göre değişirken, banka 48 aya varan vade seçeneği ile de müşterilerini memnun ediyor.

Burgan Bank Kişiye Özel Faizli Krediler

Burgan Bank tarafından sağlanan evlilik kredisi, bayram kredisi, borç kapatma kredisi, eğitim kredisi ve diğer tüm nakit ihtiyaçları için kullanılabilecek olan bireysel kredilerde 20.000 liraya kadar nakit ihtiyacı sağlanabiliyor. Daha yüksek miktarlarda kredi kullanmak isteyen müşterilere ise ipotek karşılığında istedikleri miktarda kredi sağlanabiliyor.

Burgan Bank kredi başvurusu yaparak 1.500 lira ile 20.000 lira arasında kredi kullanmak isteyenler kredilerini 3 ay – 12 ay arasında geri ödemek istediklerinde yüzde 1.25 aylık faiz oranı, 13 ay ile 18 arasında ödemek istediklerinde yüzde 1.34 aylık faiz oranı, 19 ay ile 24 ay arasında ödemek istediklerinde yüzde 1.36 aylık faiz oranı, 25 ay ile 48 ay arasında ödemek istediklerinde yüzde 1.41 aylık faiz oranı uygulanıyor. Burgan Bank bireysel kredi başvuruları banka şubelerinden yapılabildiği gibi internet üzerinden online bireysel kredi başvurusu şeklinde de yapılabiliyor.

Burgan Bank 48 Ay Vadeli 20.000 Lira Kredi

Burgan Bank ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak 20.000 lira kredi çeken ve 48 ayda ödeme seçeneğini tercih eden bir müşterinin aylık taksit tutarı 61.86 lira olurken, krediye uygulanan aylık faiz oranı da yüzde 1.41’dir. Kredi bitiminde bu müşterinin ödediği toplan tutar ise 29.369,28 lira olarak hesaplanabilir. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.