Ana SayfaEkonomi8 Ay İçerisinde 2 Buçuk Milyonu Aşkın Turisti Ağırladık

8 Ay İçerisinde 2 Buçuk Milyonu Aşkın Turisti Ağırladık

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Geçtiğimiz yıl Antalya’da, Ağustos ayı verilerine göre 1 Milyon 7 Bin 801 turist ağırlanmıştı. 2017 yılı Ağustos ayı verileri ise bu konuda ciddi bir artışın olduğunu gözler önüne serdi ve Antalya 1 milyon 760 bin 500 turisti ağırladı. Mülki İdare Amirliği, bu konuda çeşitli veriler yayınladı ve bu veriler doğrultusunda gelen yolcu sayısının geçen yıla göre 752 bin 699’luk bir farkla büyük bir artış yaşadığı gözlerden kaçmadı. Antalya’ya gelen turistler sıralamasında zirveyi Ruslar alırken, Almanya, Ukrayna ve İngiltere, Rusya’yı takip etti. Antalya’yı tercih eden turistlerin sayısının 7 milyon 339 bin 979’a ulaştığı görüldü.

2017 Yılında Rus Turistlerin Sayısı Daha da Arttı

2016 yılının Ağustos ayı verileri, Antalya’ya 12 bin 28 turistin geldiğini göstermişti. 2017 yılı Ağustos ayı verilerine göre Antalya, 654 bin 410 turist ağırladı. Geçen yıl Ağustos ayı ile bu yıl Ağustos ayı içerisinde gelen turistlerin sayısı 602 bin 345 kişi kadar artış gösterdi.

2017 Yılının İlk 8 Ayında Rus Turistlerin Sayısında Yüzde 2 Bin Artış Var

Geçtiğimiz yıl özellikle 15 Temmuz olayları turizm sektörünü çok derinden yaraladı. Ancak bu yıl ise turizmin adeta yeniden canlandığını söylemek mümkün. Geçen yıl Antalya’ya yılın ilk ayında 100 bin 902 turist gelirken, bu yılın ilk 8 ayında ise 2 milyon 659 bin 877 turist geldi ve yüzde 2 bin 536 oranında bir artış meydana geldi. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.