Ana SayfaSigorta İş İlanlariUnico Sigorta Yeni Personel Alımları!

Unico Sigorta Yeni Personel Alımları!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

2015 yılından beri Türkiye’de sigortacılık sektöründe bulunan Unico Sigorta köklü geçmişi, dinamik ve genç çalışanları ile dikkat çekmektedir. Faaliyetlerine müşteri memnuniyeti esasıyla devam eden şirket uzman kadrosuna personel alımları yapıyor. Unico Sigorta personel alımları ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşmak mümkündür.

Unico Sigorta eleman alımları ile işe alınacak olan yeni personeller Bireysel Ürünler Müdür Yardımcısı – Uzman pozisyonunda göre yapacaklar.

Unico Sigorta Deneyimli Personel Alımı        

Unico Sigorta personel alımları iş başvurusu yapacak olan adayların üniversitelerin 4 yıllık lisans eğitimi veren Sigortacılık, İktisadi ve İdari Bilimler, Aktüerya, Mühendislik gibi bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. Deneyimli sigorta personel alımı şeklinde gerçekleşecek olan işe alımlarda başvuru sahiplerinin en az 2 yıl boyunca bu alanda daha önceden çalışarak deneyim kazanmış olmaları da aranan şartlar arasında yer alıyor. Başvuru yapacak kişilerin ferdi kaza-teknik underwriting, konut sigortaları ve bireysel sigortalar konularına hakim olmaları gerekiyor.

Sigorta şirketi personel alımı iş başvurusu yapacak olan adayların ayrıca koordineli bir şekilde çalışabilecek olan, analiz yapma becerisi yüksek, ileri derecede İngilizce bilen, insan ilişkilerinde başarılı, ikna kabiliyeti yüksek ve etkin iletişim kurmakta sorun yaşamayan kişiler olması da isteniyor.

Yeni Personellerin Görevleri

Unico Sigorta yeni personel alımları ile ilgilenerek başvuru yapan kişiler arasından seçilen ve işe alımı gerçekleştirilen kişiler şirketin stratejileri doğrultusunda ferdi kaza, konut, araç sigortası gibi sigorta kollarının portföy sonuçlarının takip edilmesi, yeni tarife çalışmaları yapılması, bu branşlarda yer alan sigorta ürünlerinin gerektiğinde revize edilmesi için dieğr birimlerle koordinasyonun sağlanması, ürünlerin teminat şartlarının belirlenmesi, gelen tekliflerin değerlendirilmesi gibi görevler alacaklar.

Unico Sigorta İş Başvuruları

6 Kasım 2017 tarihine kadar kabul edilecek olan Unico Sigorta iş başvuruları ile ilgilenenler aşağıdaki bağlantıdan tüm bilgilere ulaşabilecekleri gibi başvuru da yapabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/unico-sigorta-a-s-bireysel-urunler-underwriter-k-uzman-mudur-yrd-1867053

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.