Ana SayfaBanka İş İlanlarıABank Çağrı Merkezi Yetkilisi Personel Alımı!

ABank Çağrı Merkezi Yetkilisi Personel Alımı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

ABank personel alımları kapsamında Çağrı Merkezi Yetkilisi pozisyonu için yeni eleman alımı yapılıyor. Banka çağrı merkezi iş başvurusu yapmak isteyen adaylar gereken tüm bilgilere haberimizden ulaşabilirler.

ABank Yeni Personel Alımları

ABank çağrı merkezi yetkilisi iş başvurusu yapacak olan adaylarda öncelikli olarak üniversitelerin 2 yıllık ön lisans ya da 4 yıllık lisans programlarından mezun olmaları şartını arıyor. İngilizce bilmesi de istenen çağrı merkezi personelleri müşterilerden gelen İngilizce çağrıları karşılayacaklar. ABank personel alımı iş başvurusu yapacak adayların ayrıca vardiyalı sistemde haftanın 7 günü 24 saat dönüşümlü bir şekilde çalışmayı kabul etmeleri gerekiyor.

Banka çağrı merkezi yetkilisi iş başvurusu yapacak adayların ikna kabiliyetlerinin gelişmiş, iletişim konusunda başarılı, iş disiplini sahibi, öz güven duygusu gelişmiş, telefonda müşterilerle etkili iletişim kurarak gelen talepleri çözebilecek, 20 – 30 yaş arasında olmaları gerekiyor. ABank çağrı merkezi iş başvurusu yapanların Microsoft ;Office uygulamalarına hakim, genel olarak iyi derecede bilgisayar kullanabilen kişiler olması istenirken, başvuru sahibi erkek adayların da askerlik görevlerini bitirmiş ya da 2 yıl tecilli olmaları gerekiyor.

ABank Çağrı Merkezi Personellerinin Görevleri

ABank çağrı merkezi personeli iş başvurusu yaparak banka tarafından başvurusu değerlendirilen ve işe alıma uygun görülerek çalışmaya başlayan yeni personeller bankanın müşterilerinden gelen çağrıları cevaplamak, kaliteli telefon bankacılığı hizmeti sağlamak, yaptığı işlerde müşteri memnuniyetini sağlamak gibi görevler alacaklar.

ABank İş Başvuruları                                        

13 Ekim2017 tarihine kadar devam edecek olan ABank iş başvuruları ile ilgilenen, işe alımlarla ilgili bütün detayları öğrenmek isteyen ve banka iş başvurusu yapmak isteyen kişiler aşağıda paylaşılan bağlantıdan bu bilgilere ulaşabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/abank-cagri-merkezi-musteri-temsilcisi-1853997

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.