Ana SayfaBanka İş İlanlarıDenizbank Çağrı Merkezi Personeli Alımları!

Denizbank Çağrı Merkezi Personeli Alımları!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank’ın personel alımları yaptığı pozisyon Yatırım Ürünleri Telefonda Satış Temsilcisi. Bankanın yeni personel alımları ile ilgili bütün ayrıntılara haberimizde yer verilmiştir.

Denizbank çağrı merkezi iş başvurusu yapmak isteyen adayların üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren lisans bölümlerinden mezun olmaları aranan şartların başında yer alıyor. Deneyimli çağrı merkezi elemanı arayan Denizbank iş başvurusu yapacak olan adayların daha önce bankacılık sektöründe çalışarak türev, hisse senedi, yatırım fonları, BES, bono gibi yatırım araçları ile ilgili deneyimli olmalarını istiyor.

Deneyimli Banka Çağrı Merkezi Personelleri

Deneyimli banka çağrı merkezi personel alımı şeklinde işe alınacak olan yeni personellerin daha önceden çağrı merkezinde çalışmış, telefonda satış-pazarlama konusunda deneyimli,  iletişimi sözlü ve yazılı olarak etkin kullanabilen, satış kabiliyeti yüksek, ikna kabiliyeti gelişmiş, dinamik iş ortamına ayak uydurabilecek olan, ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek ve dahil olduğu ekibe katkı sağlayabilecek olan kişiler olması gerekiyor.

Denizbank çağrı merkezi satış personeli iş başvurusu yapacak olan kadın ve erkek adayların ayrıca SPK Düzey 1 Lisansı’na sahip ve 22 – 28 yaş aralığında olması gerekiyor.

Denizbank Çağrı Merkezi Personelleri

Denizbank satış elemanı iş başvurusu yapanların başvuruları bankanın işe alımlar ile ilgili birimi tarafından değerlendirmeye alındıktan sonra uygun görülen başvuru sahipleri yüz yüze görüşmeye davet edilecekler. Bu görüşmelerde nihai karara vararak adayı işe alıp almayacağını bildiren Denizbank’ın işe alımını sağladığı yeni personeller tam zamanlı ve sürekli olarak çalışacaklar. Yeni personeller telefonla müşterilere ulaşarak yatırım ürünlerinin satış ve pazarlamasını yaparak, yatırım ürünleri hakkında bilgiler verecekler

Denizbank İş Başvuruları          

12 Kasım 2017 tarihine kadar sürecek olan Denizbank iş başvuruları ile ilgilenen adayların gerekli tüm bilgilere ulaşması ve başvuru yapması amacıyla aşağıdaki bağlantı paylaşılmıştır.

http://www.kariyer.net/is-ilani/denizbank-yatirim-urunleri-telefonda-satis-temsilcisi-1871938

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.