Ana SayfaBanka İş İlanlarıTEB Çağrı Merkezi Yeni Personel Alımları!

TEB Çağrı Merkezi Yeni Personel Alımları!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

TEB Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi pozisyonuna personel alımları yapıyor. Bankanın çağrı merkezinde müşteri temsilcisi olarak görev vereceği yeni personellerde aradığı özellikler haberimizde yer almaktadır.

Türkiye’de bankacılık alanındaki öncü bankalardan olan Türk Ekonomi Bankası çağrı merkezi departmanında telefonda müşteri hizmeti verecek olan yeni personellerde aranan özellik ve şartlar aşağıdadır.

Vardiyalı Çalışacak Çağrı Merkezi Personelleri Aranıyor

TEB çağrı merkezi personel alımı iş başvurusu yapmak isteyen adaylar üniversite mezunları ya da üniversitelerde öğrenci olan kişiler arasından seçilecek. Başvuru yapacak kişilerin ayrıca 7/24 vardiyalı ve dönüşümlü çalışmayı kabul etmesi gerekiyor. Personel alımları işe alınacak olan yeni çağrı merkezi elemanları akşam vardiyalarında özellikle 14:00 – 23:00 ve 15:00 – 00.00 saatleri arasında çalışacaklar.

Banka çağrı merkezi elemanı iş başvurusu yapacak olana adayların ayrıca Microsoft Office programlarını etkin bir şekilde kullanıyor olması, genel olarak bilgisayar kullanımına hakim olması, stres yönetimi ve toleransının gelişmiş olması, yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek olması, diksiyonunun düzgün olması, ikna kabiliyetinin güçlü, müşteri memnuniyeti odaklı çalışma şeklini kendine prensip edinmiş olması, öğrenmeye, yeniliklere ve değişime açık olması, sabırlı, iletişim konusunda başarılı, zaman yönetimini iyi yapabilen, verilen satış hedefleri çerçevesinde çalışabilecek olan kişiler olması gerekiyor.

Türk Ekonomi Bankası iş başvurusu yapacak olan erkek adayların da askerlik görevlerini bitirmiş, hiçbir ilişiklerinin kalmamış ya da en az 2 yıl olmak üzere tecilli olmaları gerekiyor.

TEB İş Başvuruları

TEB iş başvuruları bankanın ilgili departmanı tarafından 22 Eylül 2017 tarihine kadar kabul edilecek olup, yeni personeller banka bünyesinde sürekli ve tam zamanlı olarak çalışacaklar. Banka müşteri temsilcisi iş başvurusu yapmak ve daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler bu bilgilere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/teb-turk-ekonomi-bankasi-cagri-merkezi-musteri-temsilcisi-1755563

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.