Ana SayfaBanka İş İlanlarıYapı Kredi Bankası Satış Uzmanı Personel Alımı!

Yapı Kredi Bankası Satış Uzmanı Personel Alımı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası tarafından personel alımları yapılacak pozisyon olan Bankacılık Ürünleri Satış Uzmanı ile ilgili bütün detaylara haberimizden ulaşılabilir.

Bankacılık sektöründe kariyer hedefleri olan adayların tercih edildiği açık pozisyona başvuru yaparak işe alınan kişiler Yapı Kredi Bankası’nın direkt satış ekibinde görev alacaklar. Perakende Direkt Satış Uzmanı olarak göreve başlayacak olan yeni personeller daha sonra bankanın diğer birimlerinde çalışma fırsatı da bulacaklar.

 Yapı Kredi Bankası Satış Personelleri Aranıyor

Yapı Kredi Bankası eleman alımları başvurusu yaparak bankada çalışmak istediğini bildiren kişilerin aranan nitelik ve özelliklere sahip olması gerekiyor. Adaylarda aranan özellikler üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren lisans bölümlerinden ya da 2 yıllık eğitim veren Meslek Yüksek Okulları’ndan mezun olmaları, kariyer ve eğitim gerektiren, bireysel başarıların ödüllendirildiği bir iş ortamını tercih etmeleri, ofis dışında sahada satış aktiviteler gerçekleştirebilecek olmaları, esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek olmaları, iletişim yeteneğinin güçlü, ikna kabiliyetinin gelişmiş, zaman yönetimi konusunda başarılı olması, satış teknikleri hakkında öz güven sahibi, aktif, hızlı ve dinamik bir şekilde çalışması, dış görünüşüne itina gösteren, 28 yaşını geçmemiş kişiler olarak sıralanabilir.

Yapı Kredi Bankası yeni personel alımı iş başvurusu yapacak olan erkek adayların ise askerlik görevlerini tamamlamış ya da en az 2 yıl süreyle tecilli olmaları gerekmektedir.

Yapı Kredi Yeni Personellerin Görevleri

Yapı Kredi Bankası yeni personel iş başvurusu yapacak olan kişilerin işe alımları sağlandığı takdirde sahada bankanın kredi kartı ve diğer perakende bankacılık ürünlerinin satışını gerçekleştirecekler.

Yapı Kredi İş Başvuruları

3 Kasım 2017 tarihine kadar sürecek olan Yapı Kredi iş başvuruları ile ilgili tüm detaylara aşağıdaki bağlantıdan ulaşılıp, başvuru da yapılabilir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/yapi-ve-kredi-bankasi-a-s-bankacilik-urunleri-satisi-antalya-1209677

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.